Despre călătorii: am apărut în revista Femeia #4pagini #6destinații

Apariții Mass Media Evenimente Uncategorized

Azi a apărut pe piață ediția din iunie a Revistei Femeia, numărul 6 din 2016, 115 în general, revistă în care am vorbit cu plăcere despre 3 destinații dragi mie din România și trei din străinătate. Am mers la vânătoare – nu glumesc, în Eforie Nord este un singur chioșc de ziare și am cumpărat singurele 2 exemplare – unul pentru prietena mea Ramona care este în străinătate  – și m-am dus la locul favorit din Eforie Nord să citesc.

Avantajul de a fi freelancer: pot să îmi iau o pauză în mijlocul zilei (dacă tot nu mai există sâmbete și duminici).  Am profitat de prilej și pentru a afla noi informații despre locuri de văzut în zonă și despre pește – chelnerii și pescarii din zonă sunt foarte vorbăreți.

Am aparut in revista Femeia3

Nu am zăbovit însă prea mult, m-am bucurat de liniște și de sunetul valurilor, de țipătul pescărușilor, am făcut și o plimbare pe malul mării și înapoi acasă, după o scurtă oprire la supermarket.

Am aparut in revista Femeia6

Am aparut in revista Femeia4

Am aparut in revista Femeia2

Le mulțumesc redactorilor și Corinei Matei pentru invitația editorială și vă urez vacanțe senine. Pe lângă articolul ”Călătoriile, un stil de viață” – îmi place mult titlul 🙂 am mai văzut în revistă descrise 2 destinații extraordinare, 2 insule grecești, Skiathos, care m-a cucerit de la prima vedere și unde vreau să mă întorc, am și spus și Kefalonia, despre care am auzit numai lucruri bune dar unde nu am ajuns încă.

Călătorii frumoase!

vă pup,

Mire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.