BuzzCamp 10, un eveniment important dedicat tinerilor aflați la început de carieră

Untitled

În primul rând, Ce este BuzzCamp 10?
Este un eveniment maraton, aflat la cea de a 10-a ediție, care se desfășoară anul acesta în 7 orașe mari din țară, plus Chișinău. BuzzCamp se adresează tinerilor la început de drum (18-26 de ani) cei selectați să participe având acces la cursuri de dezvoltare personală, orientare în carieră, discuții cu potențiali angajatori, partenerii evenimentului numărând companii de top, printre care amintesc doar câteva: Microsoft, P&G, IBM, Orange, Raiffeisen Bank, etc.

De ce este importantă participarea la un astfel de eveniment?
Păi…un motiv ar fi că se oferă o astfel de oportunitate de dezvoltare acum, când ai timp, sau ar trebui să îți faci, să te pregătești pentru viitor.
La început de carieră, de drum, nu prea știi cu ce se mănâncă o anumită poziție într-o companie, ai vise, care de multe ori nu corespund cu realitatea. Acum ți se oferă posibilitatea de a arunca o privire în spatele cortinei, să ai o percepție clară asupra profesiei către care te îndrepți.
Ai acces la informație de calitate: în prezent se deschid multe uși, multe oportunități pentru tineri, ai ocazia să afli despre ofertele de voluntariat, de internship, proiecte, etc,

Platforma online BuzzCamp și ghidul de carieră
BuzzCamp înseamnă mai mult decât un eveniment: există o platformă online cu informații utile de dezvoltare personală și profesională pentru oricine; sau ghidul de carieră, care poate fi decărcat după ce se completează un formular.

Ambasadorul evenimenului, Ivan Patzaichin
Eu aș veni la evenimentul de la București și numai să il ascult pe ambasadorul BuzzCamp, Ivan Patzaichin vorbind despre cum să îți găsești motivația proprie, despre succes, care înseamă, înainte de toate și în orice faci disciplină și constanță, perseverență, așa cum apare în scurta lui declarație postată pe siteul evenimentului.

Așa că nu mai pierde timpul și investește în dezvoltarea ta, prin înscrierea la eveniment!

Mirela este autoarea blogului ExTraViTa - Experiențe, Visuri, Călătorii, din pasiune pentru călătorii și aventură. Blogul ExTraViTa este unul dintre cele mai citite din România, subiectele preferate fiind legate de călătorii solo, croaziere, ponturi legate de călătorii, bagaje, modă și frumusețe pe drum.

1 thought on “BuzzCamp 10, un eveniment important dedicat tinerilor aflați la început de carieră”

  1. It is the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read more things about it!

Lasă un răspuns