Swiss Explorer, locul de muncă de vis care aduce un mare concurs cu premii pentru votanți

Diverse

DSC_0068

Că tot au fost alegeri, vă propun un nou vot, care aduce și 10 bilete de avion în Europa pentru 2 persoane, puse la bătaie de Swiss Air pentru cei care votează într-un concurs inedit: după un proces bine organizat și în etape, 1 candidat va deveni Explorator pentru Swiss. Ce înseamnă asta? Explic mai jos.

De ce scriu despre acest lucru?

Am aplicat și eu și în măsura în care doriți, m-ați putea vota folosind contul de Facebook.

Proces de selecție Swiss

Am zis că este un proces de selecție în etape: 3 candidați care adună cele mai multe voturi în urma clipurilor publicate pe linkul de mai sus, plus 7 aleși de Swiss vor fi invitați la un interviu la bază, selectați 4, după 3. Aceștia 3 vor pleca în câte o destinație, vor realiza materiale de acolo, care vor fi supuse încă o dată la vot – se pare că vor fi alte bilete de avion puse în concurs și pentru această rundă, vă voi ține la curent, indiferent dacă voi trece sau nu, voi participa și eu într-un fel sau altul :).

Provocarea Swiss:

Swiss Air vine cu o mare provocare pentru toti cei care iubesc călătoriile, le oferă locul de muncă de vis: pe o perioadă determinată de 6 luni câștigătorul va fi angajat Swiss, va locui în Kloten Elveția și va explora lumea pentru Swiss. Explora: nu în sensul an sabatic, ci cu ținte precise: Între 20 și 26 de călătorii, câte 2,3 zile petrecute la destinație, uneori mai mult, dar nu o regulă.
Swiss Explorerul va trebui să scrie texte, să facă filme, să posteze pe twitter și pe alte platforme de Social Media din toate locațiile unde ajunge, să testeze serviciile Swiss și să facă recomandări de locuri, restaurante, etc, să publice pe websiteul companiei sfaturi pentru cititori.
La un calcul sumar iese o destinație pe săptămână: 3 -4 zile cu zborul și călătoria, deci este vorba de destul de multă muncă. Plăcută, extrem de dorită, dar muncă. Așa că deși la o primă vedere pare ca un festival, nu este, dar este locul de muncă de vis pentru mine de exemplu :).

Motivația mea

Mi-ar place enorm ca la un moment dat – acum, dacă este șansa mea, altă dată, dacă șansa este a altcuiva – să am o astfel de experiență, dar la fel de mult mi-ar place să ajung printre finaliști.
M-am bucurat că am reușit să realizez clipul, cu această ocazie am învățat să folosesc și windows movie maker, o sa încerc acum și alte programe de editare clipuri, așa că pe viitor voi posta mai mult conținut video aici :), lucru pe care mi-l doream de mult, dar nu găseam timp să filmez/editez. Nevoia te învață așa că….. deja am progresat, numai prin aplicare.

Mai bine mai târziu decât niciodată

Am realizat filmul la două săptămâni după începerea competiției, dar nu este târziu, mă bucur că am aplicat, într-o perioadă de schimbare pentru mine: tocmai ce am ieșit, de 2 săptămâni, lucru pe care mi-l doream de mult timp din sistem – am lucrat mulți ani într-o multinațională, iar acum doresc să încerc și altceva, sunt multe de spus aici, cu altă ocazie dar esențialul este că așa simt și nu doresc să ajung la un moment dat în viață să regret că nu am avut curaj.
Și aceasta este schimbarea, să am curajul să încerc diferite lucruri, să experimentez și mai ales să scriu mai mult, aici și în alte medii, plus alte activități dar care nu sunt legate strict de călătorii.

Vă urez succes în concurs, adică să câștigați un zbor în Europa, dacă votați, pe mine sau pe alt candidat și în general vă doresc ca dacă simțiți să faceți un lucru să aveți curajul de a-l realiza, fără temeri sau piedici care peste ceva timp, când vă veți uita în urmă, nu vor mai însemna nimic 🙂

1

0 thoughts on “Swiss Explorer, locul de muncă de vis care aduce un mare concurs cu premii pentru votanți

 1. Te-am cunoscut(pe net) de puţin timp, avem preocupări diferite de a călători, dar ai votul meu necondiţionat.

  Evident şi mie mi-ar plăcea să călătoresc gratis prin lumea asta dar în locurile cele mai ciudate: Ushuaia în Ţara de Foc şi în drum să trec să văd Cerro Torre(şi Fitz Roz, Cerro del Paine etc), Parcurile Naţionale din Noua Zeelandă (vara), Iakutsk în extrema Siberie(iarna) şi dacă scap de aici aş vrea să merg şi în Elveţia, evident pe Matterhorn. Şi nu este tot că aş avea locuri de văzut şi în Nepal, Tanzania, Alaska, …
  Măcar odată să văd şi o auroră boreala si/sau australă, Angel Fall, Iguazu, Peştera Rândunicilor(Cave Of Swallows )…

  1. Multumesc mult. Cu Swiss nu este gratis, este munca, sa stai 2,3 zile intr-un loc si sa testezi tot ce trebuie, sa scrii, sa faci filmulete, este altceva decat a calatori asa cum povestesti tu.Dar da si eu imi doresc sa vad cat mai multe, cam tot ce ai pus tu pe lista, desi nu stiu ce sa spun de Alaska si Siberia, ca e cam frig pentru gusturile mele 🙂
   Dar as vrea Mongolia, multe as vrea, chiar o sa scriu un articol despre lista de dorinte, mi-ai dat o idee.
   Iti urez mult succes cu calatoriile si poate si impartasesti ceva din aventurile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *