ExTraViTa are un frate mai mic :) este negru și vorbește engleză

Diverse Evenimente

Este vorba despre trolleypacker.com, blogul în limba engleză, pe care îmi doream să îl inițiez de foarte mult timp și despre care am mai povestit. În sfârșit am avut un pic de timp, mi-am luat inima în dinți și l-am lansat. Este foarte la început, pe tema de bază, cu fundal negru, dar este online și de bine de rău o să mă ocup și de el, sper eu cât mai bine.

trolley

Vreau să văd lumea dar să locuiesc în București

Ador să călătoresc și clar îmi place să stau în România, să mă întorc aici, așa că are sens să am două versiuni de blog, mai ales că în multe postări conținutul este adaptat: cum ajungi din România într-o anumită locație, etc. Și pe cel în limba engleză voi scrie – nu în primă fază pentru că voi pleca într-o călătorie mai lungă, dar după – mai mult despre țara noastră și despre obiceiuri, despre cum suntem noi.

O nouă față a conceptului

Deși aveam domeniul extravita.net cumpărat încă de la început și în viziunea mea versiunea în limba engleză ar fi fost un website oglindă, a fost nevoie doar de o discuție cu Cezar, despre faptul că doresc să am o versiune în limba engleză și care mi-a sugerat că poate ar trebui să îl poziționez mai bine pentru limba engleză, mai specific că am și luat hotărârea. Până la urmă nimic nu este întâmplător, poate de aceea s-a și tătăgănat cu versiunea engleză atâta :).

Călător cu valiză

Zis și făcut, nici nu am stat prea mult pe gânduri, am fost convinsă imediat și iată-mă cu temă de gândire: ce fel de călător sunt? De weekend? De aventură, de shopping?
Chiar a doua zi, plimbându-mă pe frumoasele străzi din București m-a pocnit ideea. Păi mie îmi place mult să călătoresc, dar nici cu rucsacul că nu reușesc să mă organizez – ci cu trolley – dar am experiențe combinate: și locații scumpe și case particulare, hostel, etc. Cel mai important este să călătoresc, la fel de important aspectul de curățenie, dar în rest, decât să nu merg undeva prefer să fie low-cost. Și de fapt dacă stau să mă gândesc bine, în orice locație, fără stele sau de 5 am avut ceva care mi-a plăcut enorm și nu am găsit în cealaltă parte, așa că nici nu aș fi dorit să îmi limitez – în trecut și nici nu o voi face în viitor – opțiunile.

DSC09025

Întrebarea revine: ce călător sunt? Păi cu trolley – chiar dacă îl car pe munte – și am făcut și de astea – m-am chinuit un pic dar nu se pune. Îmi place că pot avea totul organizat și la îndemână rapid. Deci trolleypacker.
Nu am avut răbdare să ajung acasă – am căutat pe telefon și incredibil dar domeniile libere, mă așteptau pe mine. A doua zi am cumpărat și am făcut conturile pe google, facebook, instagram, etc…

Dar totuși….

Nu eram mulțumită cu trolleypacker și atât, pentru că nu sunt decât unul dintre cred eu foarte mulți călători ca mine :). Am tot învârtit și am găsit ideea: A trolleypacker experience, by Myre. Myre îmi spun mulți prieteni și colegi, la început nu îmi plăcea dar m-am obișnuit și a ajuns să îmi placă. Mai am nevoie de un header drăguț pe care știu cum îl vreau dar trebuie machetat, la un moment dat o să apară, dar până una alta websiteul este online.

ExTraViTa

Blogul meu de suflet, ExTraViTa, va rămâne la fel, singura diferență va fi la videourile de pe youtube și la conținutul de pe Instagram, Pinterest și Twitter unde voi avea un singur cont pentru ambele – adică un singur cont activ.
Totodată unele subiecte vor fi abordate numai pe unul dintre bloguri, în funcție și de interesele cititorilor și ce consider relevant, adică lista de FAQ despre România și români la care lucrez și este deschisă – va fi numai pe cel în limba engleză. Iar anumite evenimente locale vor fi postate numai aici. Dar baza este aceeași.

Mă mai țin de o promisiune: încep seria videourilor de călătorie, sau de sfaturi pentru călătorii – din experiența proprie se înțelege :).

Video Fes pe you tube

Vă invit să vedeți primul video postat pe canalul trolleypacker youtube, a fost făcut din foarte puține materiale pe care le-am avut la dispoziție, dar bine că au fost și acestea 🙂 dar vor urma alte clipuri, sper eu din ce în ce mai reușite. Aici clipul.

vara

DSC03783

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *