Mi-am luat lumea în cap…

Călător solitar Dezvoltare Diverse

DSC_0450

În Asia de fapt, pentru cel puțin două luni. Mă duc singură, deoarece îmi place să călătoresc singură și multe femei fac acest lucru, mai ales în străinătate, am scris de mai multe ori despre subiectul călătoritului solitar :).

Încă de când am început să călătoresc singură, cunoscând oameni din alte țări și multe fete care călătoreau singure, din Coreea, Suedia, Australia, Anglia, etc, cu care m-am împreietenit, dar și mulți alți călători, am început să îmi doresc și să cred că este posibil să fac și eu asta: să călătoresc pentru o perioadă mai lungă de 2 săptămâni și un pic, să plec și să nu mă mai gândesc la întoarcerea iminentă.

Și iată că încă o dată se verifică faptul că dacă îți dorești ceva suficient de tare și depui ceva efort în această direcție până la urmă se îndeplinește. Dacă aveți șansa de a face ceva nu ezitați, eu așa am făcut de câteva ori și am regretat. După 8 ani de muncă în cadrul aceleiași companii, am dorit să fac o pauză, mai ales că împrejurările au fost prielnice să spun așa: compania pentru care am lucrat a fost cumpărată, iar la cam 8 luni de la tranzacție, odată cu aranjarea lucrurilor, a venit vremea pentru mine să mă îndrept spre alte provocări personale și profesionale. Clar este clar cel mai bun moment să fac această călătorie, înainte de a mă dedica 100% planurilor profesionale pe care le am, legate de domeniul meu, pe lângă blog.

Destinațiile alese?

Hong Kong, Malaezia, Indonezia (Java și Bali), Singapore. Poate și altele, că încă nun am achiziționat și biletul de întoarcere :). O să vă țin la curent cu toate experiențele aici și pe instagram, twitter (trolleypacker) precum și pe facebook.
Fiind o călătorie pe care o efectuez din fonduri proprii (limitate) voi zbura de mai multe ori cu low cost și în ceea ce privește cazările pensiuni, hosteluri, poate și hoteluri. În orice caz, cel mai important este să călătoresc, să adun experiențe, amintiri frumoase și să îmi îndepliesc al doilea vis – să călătoresc și să scriu, adică dacă este pentru blog am mai mult tupeu să fac anumite poze sau să pun anumite întrebări 🙂

Le mulțumesc tutuor acelora care m-au inspirat și încurajat să îmi urmez visele/pasiunile și să îndepărtez temerile inerente (în loc să caut surse de venit eu cheltuiesc, oare cum o să fie, etc). Mulțumesc Laura, Natalia, Alexandra, Anamaria, Anca, Andrei, Iulian, Claudia, Albert, Răzvan…. sper că nu am uitat pe nimeni. Chiar cred că dacă nu fac asta acum o să ajung să regret, pentru că îmi doresc prea mult :). Sper să iasă totul bine și să am ce povesti :).

Pe curând!

0 thoughts on “Mi-am luat lumea în cap…

    1. Multumesc va multumesc mult, va pup si abia aatept sa va povestesc :)) of ce dor imi e de voi de mai demult va imbratisez cu drag!

  1. Super…te felicit pentru curaj, initiativa si abia astept sa vad / citesc impresii… urmaresc de ceva timp blogul tau.
    Te pup si poate ne vedem intr-o zi la o cafea :).

    Cu drag, Cristina Dinu (Tiniuc)

    1. Multumesc Cristina ma bucur mult ca mi-ai scris Am avut indoieli inca am dar e frumos deocamdata deja imi e dor de casa cand ma gandesc cat am de stat ! Ne vedem cand ma intorc si eu am de aflat multe despre tine ca nu ne-am vazut de mult. Te pup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *