Tendințele 2015 la Future of Media, evenimentul sfârșitului de an pentru inovația în comunicare

Evenimente

10450584_989336074415534_7205648456617644429_n

Ce îmi place cel mai mult din pauza luată din sistem este că pot participa la tot felul de evenimente la care înainte numai visam în timp ce mai făceam un raport.

Între timp am desoperit că nici la prea multe dacă mă duc nu mai am niciun spor așa că le țintesc numai pe cele care chiar cred că îmi aduc valoare, în sensul în care mă ajută să mă dezvolt și să îmi lărgesc cunoștințele în domeniu.

Sunt blogger și comunicator, așa că Future of Media îmi vine să spun ca o mănușă.

Canalele de comunicare ale viitorului

Suntem chiar în secolul vitezei și canalele de comunicare evoluează rapid, odată cu noile tehnologii. Ce a fost eficient ieri azi își pierde din influență și pentru a fi în pas cu schimbările actuale din media, cu noile tendințe și inovații care vor redefini viitorul media, trebuie să te informezi.

Oare care este viitorul în comunicarea cu cititorii blogului de exemplu, ce alte platforme media pot fi integrate pentru a aduce o valoare adăugată? Și o experiență completă?

Evenimentul va reuni numerosi specialisti din media, advertising si mobile și voi actualiza articolul la fața locului, cu informații proaspete și alte lucruri interesante din ce se discută.

Fb- FuturepofMedia

Conferința se va desfășura marți, 9 decembrie a.c. La Hotel Howard Johnson București și încă vă mai puteți înscrie aici.

Ne vedem la Future of Media? 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *