Veste bună: la vară ne distrăm și la Eforie Aqua Park

Diverse

Eforie Aqua Park

Nu știu câtă lume știe că eu sunt din Eforie Nord. Mă leagă multe amintiri de acest orășel dar nu numai amintiri, având în vedere că am foarte multe rude și prieteni aici. Și că în fiecare vară petrec destul de mult timp acasă. Mă încarc cu energie, deoarece marea este marea mea iubire. 

Dar în plin sezon mă retrag pe plaje mai puțin cunoscute, deoarece aglomerația incredibilă de la Acapulco, Debarcader sau Belona mă pune pe fugă. Asta pentru că sunt atât de multe locuri de cazare, practic toate parcurile copilăriei mele au devenit plantații de vile și vilișoare, iar stațiunea geme efectiv de numărul mare de turiști.

Tocmai de aceea vestea că se deschide și un parc de distracții m-a bucurat, cu siguranță vom petrece cel puțin o zi acolo, alături de familie, nepoți, verișoare și prieteni, mai ales că îmi place adrenalina acvatică.

Unde:

Între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotel Europa şi Lacul Belona.

Ziua vor fi MC, spectacole, petreceri interactive alături de vedetele invitate iar seara locul se va transforma într-un lounge cu spectacolele de lumini şi fântâni muzicale.

tob

Plus piscine pentru copii și adulți, restaurante, cofetării, baruri, masaj, tatuaje, suveniruri.

Prețuri

Preţul biletului este de 35 lei în perioada 13 iunie-13 iulie şi 45 lei în perioada 13 iulie-13 august.

Promit că revin cu poze de la fața locului, la prima vizită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *