Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 4

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri de 3*, 4* si 5*, water-park

Grecia Review Hoteluri Uncategorized Zakynthos

Tsilivi este a doua stațiune ca mărime li ca număr de turiști din Zakynthos, după Laganas. Este situată în partea de est a insulei, un pic mai sus de Zakynthos, orașul. De aici suntn multe curse de transport public până în capitală. Plaja din Tsilivi este frecventată și de localnicii din Zante și este îngustă, dar cu nisip fin și pietriș pe alocuri, intrarea lină în apă și apă foarte curată. Mai mult, în Tsilivi este și un aqua-parc frumos, mult îndrăgit de copii în mod special. 

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri de 3*, 4* si 5*, water-park

În stațiunea Tsilivi sunt multe hoteluri, centrul este plin de magazine și de taverne, deci este genul de loc unde nu sunteți legați de hotel.
Water Park-ul este frumos, l-am văzut când am fost la hotelul Aqua Bay, deoarece se intra direct de acolo în parc.

Unele hoteluri au inclus accesul la acest parc, altele oferă reduceri pentru clienți, dar se poate intra și dacă sunteți în orice altă stațiune.
Puteți opta pentru multe tipuri de cazare în Tsilivi, eu aici am văzut 5 hoteluri: Admiral 3*, Aqua Bay 5*, Filoxenia 4*, Zante Maris 4* și Lesante 5*. Scriu despre toate deorece am fost într-un info trip unde am vizitat hotelurile. 

Plaja din Tsilivi

Plaja din Tsilivi este întinsă, liniștită, nisipul este fin și la capătul din nord este un mic port. Intrarea în apă este foarte lină,ideală pentru copii.

Tsilivi Zakynthos plaja nisip 2
Tsilivi are o playa ingusta cu nisip fin

Tsilivi Zakynthos plaja nisip 4

Tsilivi Zakynthos plaja nisip 3
Tsilivi Zakynthos plaja

Tsilivi Zakynthos plaja nisip

Tsilivi Zakynthos plaja nisip 5

Hotel Admiral 3* Tsilivi

Am ajuns cu mult înainte de ora stabilită la hotelul Admiral, chiar când aveau schimb de serie, dar tot ne-au primit frumos. Numai regim totul inclus.
Hotelul este situat la 50 m de plajă, 5 minute pe jos și aproape de Water Park, în funcție de contractul cu tur operatorul, accesul se plătește sau nu, dar oferă 2 tichete / cameră gratuite, oricărui oaspete și în rest reducere 30%.
Camerele sunt foarte curate, surprinzător de plăcute.
WiFi gratuit în locurile publice, pentru camere puteți lua cardul Ionian, 10 euro 3 zile card internet.

Aerul Condiționat depinde de contractul cu tur operatorul, în rest 5 euro / săptămână dacă am notat bine, mi se pare prea puțin dar așa am scris.
Au 180 de camere: apartamente, studio și camere duble, piscină, animație, era foarte multă lume peste tot, este un hotel plăcut dar domeniul nu este uriaș pentru câte camere au, era forfotă, nu un loc pentru relaxare și serenitate, ci pentru oamenii cărora le place compania, familii cu copii, aici nu se uită nimeni urât dacă unii oaspeți sunt mai zgomotoși, vorbesc mai tare sau râd la fel de tare.

Deci dacă sunteți mai efervescenți, sau sunteți în companie mare (eu de exemplu când mă întâlnesc cu rudele, când suntem mulți iese mare circ că suntem oameni veseli dar uneori apreciez și liniștea) este locul potrivit, nu de alta dar în unele locuri toată lumea tace și cei care fac gălăgie sunt priviți urât.

Și dacă vreți să vă simțiți bine, mai bine alegeți un loc animat, decât să vă abțineți, normal. Și invers: nu este locul unde să vă relaxați cu o carte la piscină, așa că dacă doriți asta, alegeți mai bine un hotel din Kypseli, acolo cam toate erau calme, sau altele, sunt destule oferte și pentru cei care doresc liniște. Dar aici nu este. La fel și pentru alte hoteluri din Tsilivi, Filoxenia și Zante Maris, ambele de 4 stele. Zante Maris are un domeniu mai mare, este mai liniștit din această privință, dar tot un loc vesel.

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral1 camera 4
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral twin
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral1 piscina
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral piscina

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral sala mese

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral1 camera 1
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral1 camera 2

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Admiral1 camera 3

Hotel Aqua Bay 5* Tsilivi

Deși este foarte aproape de centrul stațiunii, cam 200 de m, Hotelul Aqua Bay Tsilivi este o oază de liniște și serenitate. Aqua Bay este hotelul perfect pentru familiile cu copii, dar nici adulții nu sunt stresați, nu am auzit niciun țipăt, sunt atâtea activități că cei mici sunt ținuți ocupați, oricum părinții îi țin aproape și sub observație.
Enorm de tare mi-a plăcut acest loc și mie! Este și aproape de plajă – 300 de m care se parcurg printr-o livadă de măslini, mi s-a părut de vis – nu vă faceți griji, sunt direcționale din 20 în 20 de m cred, nu se rătăcește nimeni.
Multe piscine, nu foarte mari, una este mai mare, cu valuri, singura de acest tip din Zakynthos.
Din Aqua Park se intră în Water Park-ul din Tsilivi, oaspeții hotelului au intrare gratuită, dar locul este atât de aproape de ai impresia că face parte din hotel.
Aici am luat masa de prânz, preparate excelente, totul bun și o selecție mare de fructe, legume, băuturi, de toate de fapt. Sunt foarte mândră că am reușit să iau numai cât aveam de gând, iar la desert doar ananas. Un mare plus: la masă nu se fumează, chiar dacă este în aer liber, este o zonă de bar în apropiere în schimb, acolo se poate.
Toți oaspeții au un curs gratuit de bucătărie grecească, seara diferite spectacole la restaurantul din grădină.
Există și SPA și este cum altfel decât foarte frumos și aranjat cu gust.
În concluzie Aqua Park este un hotel perfect pentru familii, este plăcut și pentru cupluri fără copii, dar marea majoritate a oaspeților vin cu copii.

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 1

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 2
Multe piscine la Aqua Bay

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 3 Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 4

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 5
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay camere

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 6

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 7

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay mancare

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay parc

Water-park Aqya Bay Tsilivi

water park Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay 8

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 1
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay – water park

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 5

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 2
Water park

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 3

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Aqua Bay water park 4
Sunt multe tobogane

Hotel Filoxenia 4* Tsilivi

Hotel Filoxenia este un hotel animat, cu pisicină destul de mare, toate serviciile pe care le așteptăm de la un hotel din clasa sa, totul inclus.
Are 3 tipuri de camere, toate mari, dar fiecare are o temă, culori predominate: roșu, bleu sau galben. Noi am văzut camerele roșii și bleu și a fost mare veselie.
Ca o remarcă arată mult mai bine în poze decât în realitate, asta pentru că finisajele nu sunt luxoase, iar la fața locului este evident aerul un pic ieftin, arata mai luxos în poze. Dar camerele sunt mari, foarte bine echipate cu de toate, curate. Poziționarea hotelului într-o stațiune animată este la fel un plus pentru cei care doresc să se plimbe, să aibă diverse activități.
Potrivite pentru oamenii bonomi, efervescenți, ca Hotelul Admiral, am scris acolo mai mult. Și se aplică și la Zante Maris, următorul hotel descris.

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri camera 3
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri: Filoxenia

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri camera 2

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri camera 1
Camera hotel Filoxenia Tsilivi Zakynthos

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri camera

Filoxenia Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri piscina
Piscina Filoxenia Tsilivi

Hotel Zante Maris 4* Tsilivi

Hotelul ZAnte Maris este un hotel perfect de vacanță, vesel: doamna care ne-a primit era genul acela de grecoaică brici, mână forte, avea peste 55 de ani, aranjată și incredibil de tonică, avea o energie debordantă dar era foarte plăcută. Ne-a arătat proprietatea, veselă, ne-a povestit, dus de colo-colo, saluta oaspeții, foarte tare ne-a plăcut de dânsa, ne-a cucerit. Genul de persoană lângă care vrei să stai mai mult, avea o energie foarte pozitivă și multă! Ne-a băgat în priză că eram un pic moleșite de căldură, eu cel puțin. Camere mari, frumoase, dotate cu tot ce trebuie.
Hotelul are ieșire la plajă, piscină mare exterioară, SPA cu piscină mare și jacuzzi și la interior, biliard, alte jocuri.
Periodic se organizează diferite seri tematice.
Se dau prosoape pentru plajă și pisină, sunt schimbate zilnic la cerere, pentru ele se percepe un depozit de 10 euro care se returnează la sfârșitul sejurului.
Aer Condiționat, șezlonguri, wifi, toate gratuite. Seif 10 euro/săptămână.
192 camere, numai regim totul inclus.
Locul arată ca un mic orășel, clădiri de o parte și de alta a piscinei uriașe, cu ieșire la mare, baruri, multă lume, animație. Oaspeții păreau să se simtă foarte bine, era un aer de veselie în atmosferă.

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris2 2
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris piscina

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris piscina

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris2 1

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris camera 3

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris camera 2

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris camera 1

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris plaja 1

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris plaja
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris plaja
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris camera
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Zante Maris

Hotel Lesante Luxury 5* Tsilivi

Hotelul Lesante se dorește luxos, pretențios, dar nu am văzut nicio cameră, ni s-a spus că erau ocupate. Din ce am văzut pe net sunt spațioase și mobilate foarte frumos, cu mult bun gust. Mai există un hotel Lesante Blu, numai pentru adulți, care este excepțional și are un scor de 9,3 pe booking. 
Și zona de lobby era decorată cu grijă, totul era foarte bine îngrijit, curat finisajele în schimb erau mai mult ochioase, am văzut multă mobilă care nu era ceva deosebit, doar aspectuoasă și candelabre care se vor din cristal care nu era chiar cristal, era sticlă.
Este un hotel foarte pretențios, se cere ținută, liniște să nu se audă musca, dar cum spuneam, calitate finisajelor și stilul este depășit de multe hoteluri văzute.
Oaspeții cred că sunt tratați foarte bine (scor 8,8 booking), genul uns, nu știu dar nu mi se pare un hotel cald, primitor, este un hotel bun pentru oameni cărora le place să nu fie deranjați cu nimic, să fie singuri în mulțime cumva.
Spa-ul ne-a plăcut, aveau câteva creme și unturi pentru corp extraordinare. Și foarte diferite, zona generoasă, cred că au și serviciu bun, așa că dacă mergeți aici neapărat trebuie să încercați și un tratament, să echilibreze pielea după expunerea la soare.
Piscine mari, este un hotel mai mult pentru adulți, grupuri de prieteni care doresc liniște, cred că oferă preparate de calitate, totul era extrem de curat, strălucea. Și multă multă liniște.

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 6
Piscina Hotl Lesante Tsilivi
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 3
Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante piscina

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 5

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 4

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 7

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 2

Tsilivi Zakynthos plaja hoteluri Hotel Lesante spa piscina 1

Evaluările sunt personale, bazate pe câte o vizită la hoteluri, dar precum am văzut insula Zakynthos oferă câte ceva pentru fiecare. Suntem diferiți, avem nevoi diferite și cred că un turist mulțumit este un turist informat și care ajunge să aleagă un loc care să fie cât de aproape de nevoile pe care le are la un moment dat, de aceea pun atâta accent pe atmosfera dintr-un hotel, în detrimetrul serviciilor.

Acestea se găsesc și la tur operatori și pe paginile hotelurilor, dar discutând cu mulți turiști nemulțumirile veneau tocmai de la faptul că un hotel nu era pentru ei: ori era prea gălăgios, ori prea rigid și oamenii nu se simțeau în largul lor, or altele. Și ce contează mai mult în vacanță decât să ne simțim bine și să venim încărcați cu energie pozitivă acasă?

Am călătorit în Zakynthos cu agenția de turism TUI Travel Center, care oferă curse charter săptămânale pe perioada verii către multe insule din Grecia.

Pe aceeași temă:

Mic ghid despre hotelurile din Zakynthos: specific și la ce trebuie să ne așteptăm

Hotel Aquis Avalon: cea mai frumoasă priveliște din Zakynthos

9 Hoteluri în Laganas și Kalamaki, de 5*, 4*, 3* și 2*

Kypseli și Tragaki: specific stațiuni și 3 hoteluri: 5, 4 și 3 stele

hotel Aqua Bay Park Tsilivi insula Zakynthos 28

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.