București – Milano Malpensa 9,99 euro până mâine seară #taxe incluse #destinațienouă

Promotii ryanair Uncategorized

sky

Azi RyanAir lansează o nouă destinație din București, respectiv Milan Malpensa – aeroportul cel mai mare din Milano. Cu această ocazie, puteți achiziționa bilete de avion cu prețuri începând de la 9,99 euro/segment, cu toate taxele incluse și un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – bagaj gratuit, care se ia la bordul aeronavelor. 

Biletele se pot achiziționa direct de pe siteul RyanAir până mâine, 3 septembrie, la miezul nopții și prețul este valabil pentru călătorii efectuate în perioada Decembrie 2015 – Ianuarie 2016. 

Disponibilitatea este mare, am verificat!

RyanAir Bucuresti Milano Malpensa

disponibilitate

Mă bucură tare să aud de lansarea acestei rute, povesteam într-un articol că am început să zbor cu această companie din 2010 și văzând câte rute au în alte părți, doream să se dezvolte și pe piața locală.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat: ”România este piața cu o creștere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureștiul cu orașele importante din Europa. Suntem fericiți să îl conectăm în această iarnă cu cea de-a patra destinație din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo și Bologna.”

ORARUL DE ZBOR RYANAIR DIN BUCUREȘTI, IARNA 2015

Milano Malpensa 4 x săptămână NOU
Roma Ciampino 2 x zi NOU
Milano Bergamo 1 x zi NOU
Bologna 4 x săptămână NOU
Bruxelles Charleroi 1 x zi
Dublin 4 x săptămână
London Stansted 2 x zi
Madrid 1 x zi

Călătorii Frumoase!

C

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

1 thought on “București – Milano Malpensa 9,99 euro până mâine seară #taxe incluse #destinațienouă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *