București – Milano Malpensa 9,99 euro până mâine seară #taxe incluse #destinațienouă

Promotii ryanair Uncategorized

sky

Azi RyanAir lansează o nouă destinație din București, respectiv Milan Malpensa – aeroportul cel mai mare din Milano. Cu această ocazie, puteți achiziționa bilete de avion cu prețuri începând de la 9,99 euro/segment, cu toate taxele incluse și un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – bagaj gratuit, care se ia la bordul aeronavelor. 

Biletele se pot achiziționa direct de pe siteul RyanAir până mâine, 3 septembrie, la miezul nopții și prețul este valabil pentru călătorii efectuate în perioada Decembrie 2015 – Ianuarie 2016. 

Disponibilitatea este mare, am verificat!

RyanAir Bucuresti Milano Malpensa

disponibilitate

Mă bucură tare să aud de lansarea acestei rute, povesteam într-un articol că am început să zbor cu această companie din 2010 și văzând câte rute au în alte părți, doream să se dezvolte și pe piața locală.

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair, a declarat: ”România este piața cu o creștere semnificativă pentru Ryanair, iar noi vom continua să conectăm Bucureștiul cu orașele importante din Europa. Suntem fericiți să îl conectăm în această iarnă cu cea de-a patra destinație din Italia, pe lângă Roma, Milano Bergamo și Bologna.”

ORARUL DE ZBOR RYANAIR DIN BUCUREȘTI, IARNA 2015

Milano Malpensa 4 x săptămână NOU
Roma Ciampino 2 x zi NOU
Milano Bergamo 1 x zi NOU
Bologna 4 x săptămână NOU
Bruxelles Charleroi 1 x zi
Dublin 4 x săptămână
London Stansted 2 x zi
Madrid 1 x zi

Călătorii Frumoase!

C

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *