Am încercat Hotwire.com la Bologna și am nimerit la Hotel Imperial

Bologna Recomandări Utile

Hotel Imperial Bologna 6

Știți că am povestit despre Hotwire, siteul prin care rezervi un hotel fără să știi care este numele acestuia, dar ai o grămadă de indicii, precum zona în care se află, număr de stele, facilități, păreri clienți. Așa că am gândit să încerc să văd cum este, în Bologna. Foarte din scurt.

Detalii tehnice:

Zis și făcut. Am intrat pe site, am selectat perioada, am văzut și ales hotelul. Aveam și websiteul booking deschis. Am făcut plata cu cardul, fără să fie nevoie să fac cont și primit mailul de confirmare instant pe adresa de mail indicată.
Când am ajuns la hotel aveau rezervarea mea, totul s-a desfășurat fără nicio problemă.
Am primit chiar și un upgrade de cameră.

Preț versus booking.com

După ce am văzut hotelul, desigur că am făcut comparația cu booking. Era mai ieftin pe hotwire, dar aici plătești o taxă peste prețul afișat, în cazul meu de 6 dolari și ceva, total 41,21 dolari. La Booking era 44 de euro parcă, sau 43, deci diferența nu este una notabilă, având în vedere că diferența dolar/euro este foarte mică.
Azi am verificat hotelul: 36 $ vs 45 Euro. Hotwire va pune și o taxă.
Probabil că la hoteluri mai scumpe diferența este cu mult mai mare, eu am avut cameră dublă în regim de single.
Voi mai încera, probabil de 4 sau 5 stele, să văd cum stau lucrurile și acolo, până la urmă ce am de pierdut?

hotwire

Hotel Imperial, Bologna:

8,4 scor pe booking.com
Pe hotwire este conectat cu tripadvisor, scor 4,5 din 5, 301-500 reviews.
Am primit info cu dotările: centru fitness, wifi, etc. Wifi-ul mă interesa.

Unde am nimerit și cum am găsit hotelul:

Ajunsă în aeroport în Bologna am cerut la centrul de informații indicații de cum să ajung la hotel. Am luat autobuzul până la Stația Centrală din Bologna și de acolo un alt autobuz, numărul 25, care m-a lăsat direct în fața hotelului – capăt de linie. În total, 6 euro biletul (cel de la aeroport se putea folosi, marcat încă o dată, pe următorul autobuz).
M-am cazat um spuneam fără probleme, am primit o cameră mai bună chiar. Am fost foarte mulțumită de hotel, curat, wi-fi-ul mergea brici și în cameră, personalul foarte amabil, îndatoritor, mic dejunul foarte bun pentru un hotel de 3 stele din Italia, mai ales la acest preț. Erau de toate, am luat ce iau de obicei în Italia, fructe, cereale și patiserie, să meargă la cappuccino, dar selecția era foarte bună.
Singurul inconvenient dacă este să îi spun așa, este că Hotelul este la periferie. Chiar departe, dar din Stația Centrală 15-20 de minute cu autobuzul care vine la 10 minute și merge până la 1 noaptea.

Hotel Imperial Bologna 9
Statia entrala Bologna

Hotel Imperial Bologna 3

În Italia în fiecare stație este afișat orarul curselor, știi la ce minut vine un nou autobuz și sunt foarte punctuali (poate cu 1 minut, două mai devreme chiar).

În concluzie, promisiunile pe care le-am primit pe Hotwire despre hotel au fost respectate 100%: și zona și dotările și scorul – raportul calitate/preț este excelent. Merită încerat, dar totodată verificate și alte websiteuri.

Și desigur, am călătorit în Bologna ”light” cu noul meu troller RV Roncato Light  de la valigeria.ro. În curând revin cu lista de călătorie – ce și cum am pus în bagaj. Până atunci, vă invit să participați la concurs, puteți câștiga un troller RV Roncato ușor, încăpător și elegant.

Hotel Imperial Bologna 8

0 thoughts on “Am încercat Hotwire.com la Bologna și am nimerit la Hotel Imperial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.