Dus-întors: Bruxelles 17,98 euro, Londra 46,28, Madrid 42,98: 20% reducere pe toate rutele, marea reducere de iarna #weekend #ryanair

Promotii ryanair

20 la suta
Cum găsim cele mai bune oferte când este promoție? #extravitatip. Azi RyanAir lansează o promoție cu 20% reducere pentru rezervări pe anumite zboruri din întreaga rețea de rute europene, pentru călătorii efectuate în lunile decembrie, ianuarie și februarie. Astfel, puteți achiziționa bilete de avion cu prețuri începând de la 7,99 euro/segment cu toate taxele incluse și un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – bagaj gratuit, care se ia la bordul aeronavelor.


Oferta este valabilă pentru rezervările făcute începând de astăzi, ora 15:00, până la miezul nopții, Luni, 23 Noiembrie, și poate fi găsită doar pe site-ul Ryanair.com.

Ofertele sunt active, condiții:

Numai pentru rezervări directe de pe site-ul Ryanair.com
Pentru călătorii în lunile decembrie, ianuarie și februarie
Pot fi făcute până Miercuri, 21 Octombrie, la miezul nopții

”Tip”-ul ExTraViTa pentru a găsi cele mai bune oferte Ryanair:

Din experiență, pentru a prinde ofertele cele mai bune calea cea mai sigură este de a folosi funcția farefinder a siteului ryanair: puneți destinația de unde vreți să plecați, alegeți anywhere și alte filtre în funcție de preferințe și primiți ofertele, puteți vedea când sunt biletele la cu prețurile cele mai mici.

Am observat că așa nu pierd timpul căutând pe diferite perioade, să văd cum ”lipesc” dus-întorsul și implicit sunt mai multe șanse de a achiziționa un bilet până se epuizează cu respectivul tarif. 

ret

return

Mai multe informații despre zborurile cu Ryanair sunt în articolul dedicat informațiilor importante despre cum este să zbori cu acceastă companie, aici. Și ultima mea experiență, zborul la Bologna din luna aceasta aici. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *