€5 100,000 de locuri #Ryanair 5 rute din București #250 de destinații în rețea

Promotii ryanair

5 euro
Până joi, 26 noiembrie la ora 02:00 ora României puteți achiziționa bilete de avion Ryanair cu prețul de 5 euro/segment. Acestea sunt valabile pe 250 de rute și includ taxele de aeroport și două bagaje de mână gratuite pentru fiecare pasager.


Destinațiile pentru care sunt disponibile bilete de avion la prețul de 5 euro, cu plecare din București Otopeni, sunt:
Milano Malpensa
Milano Bergamo
Bologna
Roma Ciampino
Bruxelles Charleroi

Numai pentru rezervări directe de pe site-ul Ryanair.com

Robin Kiely, Ryanair, a spus:
Pentru a marca lansarea sezonului festiv de iarnă am inaugurat o nouă vânzare promoțională prin scoaterea la vânzare a 100,000 de locuri din peste 250 de rute, la doar €5, pentru călătorii în Decembrie.

Aceste locuri promoționale pot fi rezervate începând de acum până Joi, 26 noiembrie, ora 02:00 (ora României). Pentru a nu rata oferta, dar și pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să viziteze Ryanair.com pentru rezervări.

Bagaj gratuit: 1 bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – se ia la bordul aeronavelor.

Mai multe informații despre zborurile cu Ryanair sunt în articolul dedicat informațiilor importante despre cum este să zbori cu acceastă companie, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *