Promoții la bilete de avion cu ocazia Zilei Naționale #Tarom #Ryanair

Promotii ryanair tarom

tarom ziua nationalaAm primit o grămadă de mailuri cu oferte care mai de care mai tentante, de la diferite companii aeriene. Țineți minte când vă spuneam în articulul Zboruri ieftine în toată lumea, Ghidul Călătorului, că este o mană cerească să ne abonăm la newsletterul unei companii dacă urmărim o călătorie pe o rută operată de către aceasta. Pentru zilele următoare, promoții active sunt la Tarom și la Ryanair cu ocazia Zilei Naționale a României și de la KLM, Flue Friday.

Ryanair: 

9,99 euro/segment, ofertă de ziua națională pentru bilete de avion pe rutele din Italia: Milano Bergamo, Milano Malpensa, Roma, Bologna. Din 27 Noiembrie până pe 2 decembrie la miezul nopții. Am scris despre promoție și aici, este o pagină unde pun mai multe oferte, când nu mai pot pune separat, este mai rapid. Și stă activă în site, coloană dreapta, când sunt promoții Ryanair. 
Se întâmplă de multe ori să găsim bilete mai ieftine în unele zile, cum a fost azi, când preț de câteva ore au fost disponibile bilete cu 2 euro/segment: o să încerc să vă informez cât mai des, nu promit că mereu, dar încerc, mai ales dacă este așa o bombă. M-am bucurat că mulți m-ați anunțat că ați luat bilete la un asemenea tarif avantajos și vă mulțumesc că mi-ați comunicat și mie.
Prețurile afișate au incluse taxele de aeroport și 2 bagaje gratuite de mână.

Tarom ziua națională

Compania națională a anunțat promoții din 28.11, prețuri începând de la 79 de euro. Perioada de zbor: 10 ianuarie – 29 februarie 2016. Durata şederii la destinaţie între 2 şi 14 zile.
Prețurile includ bagaje de cabină și de cală și toate taxele de aeroport.
Nu este inclusă taxa de serviciu: 5 euro/bilet.
Ce mi-a plăcut mai tare și mai tare din oferta Tarom: 79 euro Atena și Istanbul, 119 Valencia, 139 Amman și Beirut. Deci la căldură. Însă sunt multe destinații unde sunt prețuri promoționale, detalii direct pe siteul Tarom.

KLM: Blue Friday

KLM are super oferte pentru destinații îndepărtate (Și pentru câteva europene).
Shanghai 489 euro
Beijing și Hong Kong <3: 499 euro
Tokyo: 519 euro
Miami: 542 euro
Amsterdam 119 euro
Și mai sunt multe altele, le puteți vedea pe siteul KLM.
Oferta este supusă unor termeni și condiții: până pe data de 28.11, călătoria între 06.02.2016 și 11.02.2016, minim 3 zile ședere, maxim 3 luni – asta este bine de știut pentru călătorii pe termen lung. Și altele, în funcție de destinație.

Alt avantaj al abonării la newsletterul KLM: apar uneori cadouri neașteptate, precum cel de 15 000 de mile care s-a oferit abonaților azi.

klm

În afară de cele de mai sus, multe companii aeriene au bilete la prețuri mult reduse față de o altă perioadă, fără a face obiectul unei promoții speciale acum. Mai dau o raită prin oferte și revin, dacă este cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *