Concurs Art&Craft by ExTraViTa: căștigă cadoul perfect pentru o persoană specială

Art&Craft Consursuri

Concurs Art Craft (6)

Vă invit la concurs, primul din anul 2016, concurs dulce, mai sarat sau de-a dreptul colorat, în funcție de preferințele câștigătorilor. Cum așa? M-am gândit că decât să aleg eu cadoul, să vă las pe voi să o faceți, mai ales că la vizita mea din magazinul Art&Craft nu am putut să mă decid ce îmi place mai tare: fiind balanță uneori este dificil cu alegerile.

Concurs Art&Craft by ExTraViTa: căștigă cadoul perfect pentru o persoană specială

Precum am scris și în interviul cu Alexandra Ungureanu, Art&Craft este cel mai mare brand de retail de produse tradiționale românești și de suveniruri din țară, cu o selecție complexă de produse ce se regăsesc în toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din țară, dar și cu un magazin online, care livrează produse în toată România. 

Premiile:

3 vouchere de cumpărături, în valoare de 100 de lei fiecare, TVA inclus.

Ce trebuie să faceți?

Să intrați pe websiteul Art & Craft, să alegeți un produs, sau mai multe, pe care v-ar plăcea să le faceți cadou și să le menționați într-un comentariu la această postare. De exemplu: tricou personalizat, farfurie ceramică, dulciuri de la Via Delice, prune în ciocolată Vlădut’s Story etc. 
Câștigătorii – 3 la număr – vor primi câte un vouher de 100 de lei, pe care îl pot folosi la cumpărături online pe websiteul companiei.

Inspirație, alegerile mele, dar puteți menționa absolut orice vă place:

Pentru o prietenă:

Geantă I love România: 40 lei
Farfurie Horezu 10 cm: 22 lei
Castron de ceramică 16 cm: 27 cm

Pentru mama

Farfurie albastră cu ceramică de Corund, 15 cm: 31 lei
Vază albastră din ceramică de Corund: 67 lei

Pentru o adolescentă:

Tricou personalizat I might be a vampire: 54 lei
Sacoșă I love România: 27 lei
Mascotă folclorică cu magnet: 13 lei

Perioada de desfășurare:

Concursul se desfășoară în perioada 4 – 14 ianuarie 2016 la ora 10:00 exclusiv pe blogul extravita.ro.
Câștigătorii vor fi anunțați cel târziu în cursul zilei de 15 ianuarie 2016, fiind aleși prin tragere la sorți electronică.

Update: Câștigătorii sunt: Steluța Oprea, Sorin Pavel și Aura (vulpeaurelia). Aceștia vor fi contactați pe adresele de mail, unde vor primi indicații despre cum vor intra în posesia premiilor. Eu aș fi recunoscătoare să primesc o fotografie cu produsele alese, când le primiți :D. O zi minunată să aveți.

Termeni:

Premiile vor consta în 3 vouchere de cumpărturi, a câte 100 de lei, care pot fi folosite numai pentru cumpărturi online, de pe websiteul Art& Craft pe o perioadă de două luni de la validare.
Câștigătorii vor desemnați cu ajutorul websiteului random.org.
Câștigătorii vor primi toate detaliile pe mail, primit ulterior anunțării lor ca și câștigători, pe blog, ca update la această postare.
Pe pagina de FaceBook ExTraViTa se va anunța de asemenea că s-au desemnat câștigătorii.
Nu se acordă contravaloarea în bani a premiului.

Și nu uitați, când treceți printr-unul din aeroporturile din țara noastră, aruncați o privire la Art& Craft, produsele sunt de o calitate excepțională. Am scris aici mai multe despre produsele din magazinul din aeroport.

Produse Art Craft artizanat otopeni 6

Produse Art Craft artizanat otopeni 8

Concurs Art Craft (3)
Concurs Art&Craft by ExTraViTa: căștigă cadoul perfect pentru o persoană specială

Așa sunt ambalate farfuriile de Horezu 😀

Art and Craft Otopeni Artizanat (31)

Sau doriți globuri cu Dracula… brrr

Concurs Art Craft (2)

Mult succes și un an nou 2016 deosebit!

0 thoughts on “Concurs Art&Craft by ExTraViTa: căștigă cadoul perfect pentru o persoană specială

  1. Pentru persoana speciala din viata mea care luna aceasta împlineste niste anisori as dori Tricou alb personalizat Bucuresti si pentru ca dulciurile sunt preferatele ei Turta dulce cu ciocolata Vladut’s Cookies.

  2. Pentru fetele mele, câte un portfard Romania cu print mioritic si o sacosa din in Memories from Romania. As mai cumpara si niste mascote pentru colectia mea de papusi in costume traditionale.

  3. Pentru prietena mea o sacosa din in ”Memories from Romania ” iar pentru mine imi doresc foarte mult o farfurie de Horezu .

  4. pentru mama o Sacosa din in Memories from Romania pentru ca i s-a rupt sacosa preferata
    pentru o prietena un Portfard – motive traditionale

  5. I-as darui verisoarei mele tricoul negru personalizat „I might be a Vampire”, iar mamei mele sacosa din in, Memories from Bucharest.

  6. Cum spui si tu, este greu sa ma decid ce imi place mai mult de la Art & Craft. Dar apoi m-am gandit la ce i-ar placea unui prieten stabilit peste hotare sa primeasca cadou din Romania si decizia a fost mai usor de luat. Agenda Fresh Style http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/suveniruri-romania/agenda-fresh-style.html, pentru ca are intotdeauna o agenda la el sa mai scrie ecuatii cand are timp, un IQ test lemn „Atom” http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/jocuri-de-iq/iq-test-lemn-atom.html pentru atunci cand se plictiseste de ecuatii, si poate ceva dulce, o ciocolata neagra, sa aiba energie. http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-via-delice/ciocolata-neagra.html

  7. Au foarte multe lucruri frumoase la Art and craft, ai de unde alege pentru un cadou cu specific romanesc. As face cadou o sacosa de in Memories from Romania: http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/accesorii/sacosa-din-in-memories-from-romania.html. Sau sacosa rosie I love Romania:http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/accesorii/sacosa-rosie-i-love-ro.html. Si tricourile personalizate sunt foarte simpatice!
    Si mie cred ca mi-as cumpara o rochie de in cu broderie aurie:http://www.artandcraft.ro/haine-traditionale-de-purtat/ia-romaneasca/rochie-bej-de-dama-cu-broderie-aurie.html. 🙂

  8. Eu as lua cam tot ce ,imi plac la nebunie toate produsele,dar pentru mama mea am ales bomboniera albasta cu elemente flirale si un port fard viu colorat. Sunt superbe toate produsele!

  9. Eu as lua cam tot ce ,imi plac la nebunie toate produsele,dar pentru mama mea am ales bomboniera albasta cu elemente florale si un port fard viu colorat. Sunt superbe toate produsele!

  10. Caramele cu unt si sare Vladut’s Story pentru prietena mea care incearca sa-si scoata un dinte in mod natural, http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/jocuri-de-iq/iq-test-bamboo-puzzle-model-5.html pentru un baiat foarte inteligent dar cu un ego prea mare si http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/jocuri-de-iq/cutiuta-muzicala-nessun-dorma.html – pentru Ana, prietena mea asemantaoare cu regina Turandot careia i-a fost dedicata Nessun Dorma

  11. M-au atras foarte mult dulciurile. As dori sa-i ofer copilului meu Prune in Ciocolata Vladut’s Story (40 lei).

  12. Am ales din magazinul Art&Craft,ceva util pentru prietena mea draga,o agenda si un pix ,si o cutie cu celebrele prajituri ”nuc’,pe care stiu ca le apreaciaza foarte mult.Cu aceste cadouri ,sigur nu-si va uita tarisoara ,gustul bogat al produselor,traditiile,iar distanta dintre noi va parea……mai mica!
    http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-via-delice/nuci-umplute-cu-crema.html
    http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/suveniruri-romania/agenda-fresh-style.html
    http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/suveniruri-romania/pix-i-love-bucharest.html

  13. Pentru nepotii mei as alege: Caramele cu unt si sare Vladut’s Story, pentru prietena mea Castron din ceramica de Horezu 16 cm – stea si pentru fratele emu din Canada as alege Glob Ateneul Roman

  14. Preturile sunt mari rau de tot dar asta chiar vreau s-o cumpar cui merita-http://www.artandcraft.ro/haine-traditionale-de-purtat/ia-romaneasca/rochie-alba-de-dama-cu-broderii-argintii.html

  15. Acum am mult mai multe idei de cadouri! Mi-ar placea sa daruiesc o ie alba cu broderii rosii, o papusa traditionala fetita 34 de cm port galben, un fluier din lemn sau o geanta Fresh Style.

  16. Pentru baietelul meu (Vladut) as dori sa cumpar
    -pusculita albastra din ceramica-porcusor (67 ron)
    -nai traditional 6 tuburi (27 ron)

    Pentru mama mea as dori sa achizitionez
    -vaza din ceramica 340 ml (85 ron)
    -castron din ceramica de Corund cu motive vegetale (13 ron)

  17. As face cadou sotului meu Vasul verde cu maro pentru miere din ceramica de Corund – 67 ron iar copiilor mei cate un Suport albastru pentru ou din ceramica de Corund – 22 ron
    http://www.artandcraft.ro/arta-populara/ceramica-de-corund/vas-verde-cu-maro-pentru-miere-din-ceramica-de-corund.html
    http://www.artandcraft.ro/arta-populara/ceramica-de-corund/suport-albastru-pentru-ou-din-ceramica-de-corund.html
    Mi-as lua si mie ceva , si anume Canuta verde cu maro din ceramica de Corund – motive florale – 22 ron.

  18. — Ciocolata de casa Via Delice: http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-via-delice/ciocolata-de-casa-via-delice.html ,
    — Castron din ceramica de Horezu 16 cm – motiv cosmic: http://www.artandcraft.ro/arta-populara/ceramica-de-horezu/castron-din-ceramica-de-horezu-16-cm-motiv-cosmic.html
    — Scrumiera din ceramica de Horezu 12 cm: http://www.artandcraft.ro/arta-populara/ceramica-de-horezu/scrumiera-din-ceramica-de-horezu-12-cm.html

    Da, stiu, depaseste suta.. daca trebuie sa ne incadram neaparat in acea suta de lei renunt la ciocolata (desi sunt foarte curios sa o incerc) si umplu cosul cu alte mici flecustete deosebite pentru mine si pentru prieteni

  19. Pentru fetita mea Cutiuta muzicala Flautul fermecat
    Pentru mine setul sare si piper din ceramica si portofel- breloc rosu

  20. As cumpara pentru fata mea Farfurie albastra din ceramica de Corund cu imagini florale – 15 cm la 31 de lei si Sacosa – inimoare colorate la 40 de lei si Portfard Romania cu print mioritic la 29 de lei

  21. Buna ziua! Ce bucurie ar fi pt soacra mea sa ii daruies o farfurie Corund si una Horezu, ceramica exceptionala, de o eleganta unica in lume! I-ar face placere! Obiecte de calitate, pe care NUMAI AICI le pot gasi!

  22. Pentru mine aleg aceasta ie colorata: Ie cu motiv floral – boboci de trandafiri- 360,00 RON
    http://www.artandcraft.ro/haine-traditionale-de-purtat/ia-romaneasca/ie-cu-motiv-floral-boboci-de-trandafiri.html
    si acest etui Etui de ochelari G. Klimt 1- 27,00 RON
    http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/accesorii/penar-klimt-1.html
    Cadou ofer: Sacosa personalizata – harta Romaniei- 40,00 RON
    http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/accesorii/sacosa-personalizata-harta-romaniei.html

  23. Nai traditional cu 15 tuburi : 63 ron pt. baietelul meu si castron din ceramica de Horezu 25 cm model: 63 ron ce-mi aminteste de copilarie cand admiram colectia de ceramica a bunicii

  24. Greu mi-a fost să aleg două produse, care mie îmi plac, dar știu multe persoane cărora le-ar plăcea ceea ce am ales; nai cu 15 tuburi, pirogravat cu mare artă și o ciocolată neagră ambalată ca pentru familia regală. Superb și delicios!

  25. As face cadou un port card Bucuresti, o sacosa rosie – I love Ro si un portfard Romania cu print mioritic sotiei mele cu ocazia zilei aniversare

  26. imi plac aceste produse pe care sa i ledaruiesc mamei mele:
    – Cos din ceramica de Baia Mare model geometric
    – Suport pentru servetele din ceramica de Corund model 1

  27. m-am uitat si eu acum pe site-ul art&craft!! au produse foarte frumoase iar mie mi-a atras atentia o ie:Ie alba cu bumbi multicolori! are un pret destul de maricel,insa sunt convinsa ca isi merita banii!!mi-ar placea sa o fac cadou surioarei mele!

    1. Pentru aceeasi verisoara adina:-) mi-as dori tricoul I might be a vampire,gentuta I love Romania si daca se poate si mascota…multumesc anticipat

  28. La multi ani cu bucurie!
    As darui sotului meu dulciuri de la Vladut : http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-vladut-s-story/prune-in-ciocolata-vladut-s-story.html
    Nepotului meu un magnet tricolor http://www.artandcraft.ro/cadouri-traditionale/magnet-tricolor-din-ceramica.html precum si dulciuri de la Delice: http://www.artandcraft.ro/dulciuri-traditionale/dulciuri-via-delice/nuci-umplute-cu-crema.html

    Foarte frumoase toate produsele de pe site, multumesc pentru prezentarea facuta!!

  29. Pentru prietena mea cea mai buna:
    – Penar Fresh Style, 36 de lei
    – Fluier-cimpoi din lemn, 76 de lei
    – Nuci Via Delice umplute cu crema, 40 de lei

  30. Pentru colega mea de birou:
    – PENAR WACHTMEISTER 2
    – Joc IQ lemn Legaturi
    – Cutiuta muzicala „Flautul fermecat”

    PS: Am gasit lucruri interesante pe site…cmulte idei minunate pentru urmatoarele cadouri pe care trebuie sa le achizitionez. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.