QATAR: Shanghai @475 euro, Maldive @607 euro, Zanzibar @578 euro Tokyo @574 euro

Promotii

Qatar_Airways_A320-200_A7-ADD_DME_2005-03-29

Reduceri de 30% sau 2 bilete la preţ de 1 aduce primul Festival al Cǎlǎtoriilor de la Qatar Airways. Rezervarea trebuie efectuată pânǎ pe 17 ianuarie 2016 pentru prețuri la tarife promoționale pentru cǎlǎtorii efectuate între 19 ianuarie – 15 decembrie 2016. Cu taxe inluse, anumite restricții se aplică.


Ce este cel mai important când apare o ofertă foarte avantajoasă financiar? Rapiditatea. Sunt multe prețuri foarte bune, dar și alte facilități – se oferă mai multe mile pentru cei care fac parte din Privilege Club sau se înscriu și altele.
Pentru a vedea oferta completă, precum și toți termenii și condițiile, intrați pe websiteul QATAR AIRWAYS și vedeți ce vi se potrivește. Eu se pare că tot spre destinații însorite trag.

Din termenii și condițiile care se aplică:

– Reducerea se aplicǎ pentru cǎlǎtorii dus-întors în Economy sau Business Class. Pe cursele unde nu existǎ Business Class, reducerea se aplicǎ tarifelor First Class.
– Pentru biletele cumpǎrate de la un birou Qatar Airways sau printr-o agenţie de turism se pot aplica taxe de serviciu suplimentare.
– Şedere minimǎ: 7 zile pentru Business şi Economy Class (O), 5 zile pentru Economy (T) şi 3 zile pentru Economy (Q).
– Şedere maximǎ: 1 lunǎ pentru Business, 2 luni pentru Economy (O), 3 luni pentru Economy (T) şi 4 luni pentru Economy (Q).
– Biletele sunt non-endorsabile şi ne-transferabile.
– Anulǎrile înainte sau dupǎ începerea cǎlǎtoriei sunt ne-rambursabile, cu excepţia cǎlǎtoriilor începute în Brazilia, Iran şi Korea de Sud, unde anulǎrile înainte de începerea cǎlǎtoriei sunt rambursabile cu plata unei penalizǎri. Vǎ rugǎm verificaţi regulile tarifului la momentul rezervǎrii.
– Modificarea datelor de cǎlǎtorie este posibilǎ cu plata unei penalizǎri ce variazǎ în funcţie de ruta şi clasa de cǎlǎtorie, plus orice diferenţǎ de tarif aplicabilǎ. Vǎ rugǎm verificaţi regulile tarifului la momentul rezervǎrii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *