24,99 euro Ryanair Bucureşti-Berlin, 2 zboruri pe zi începand cu luna septembrie

Promotii ryanair

 Ryanair

Ryanair, a lansat astăzi o nouă rută din București către Berlin, cu două zboruri zilnice începând cu luna Septembrie a.c.. Cu această ocazie puteţi rezerva bilete la preț redus începând de la doar €24.99 pentru călătorii în Septembrie și Octombrie. Locurile sunt disponibile deja pentru rezervări pe websiteul ryanair, până la miezul nopții, Joi, 21 Aprilie.

Pretul biletelor Ryanair include taxele de aeroport si 2 bagaje de mana gratuite: 1 bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de până la 35 x 20 x 20 cm – se ia la bordul aeronavelor.

În București, Denis Barabaș, Sales & Marketing Executive Ryanair pentru România, a declarat:“ Clienții români trebuie în continuare să se aștepte la alte surprize și îmbunătățiri în următoarele luni, care includ noi interioare ale aeronavelor, noi rute și experiențe digitale, dezvoltări asumate în cel de-al 3-lea An al programului “Always Getting Better”, toate pentru că Ryanair oferă mai mult decât doar tarife mici.”

Mai multe informații despre zborurile cu Ryanair sunt în articolul dedicat informațiilor importante despre cum este să zbori cu acceastă companie, aici.

 

 

0 thoughts on “24,99 euro Ryanair Bucureşti-Berlin, 2 zboruri pe zi începand cu luna septembrie

    1. Multumesc de feedback! Eu inca nu am ajuns in Berlin si asta numai pentru ca am tot auzit ca este foarte foarte frumos, mi-e frica sa nu vreau sa rman pe acolo 🙂 Glumesc, este de mult pe lista mea si cred ca va ajunge o realitate cat mai curand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *