Barcelona, Budapesta, Praga: cazări de la 8 euro/zi prin hostelbookers

Promotii

Barcelona 9 euro/zi, Budapesta, Praga, Lisabona 8 euro, Paris 16 euro, Dublin 13 euro și așa mai departe. Nu știu câți dintre voi cunoașteți hostelbookers . com, unul dintre cele mai mari websiteuri la nivel mondial. Pe el puteți rezerva cazări la hosteluri, hoteluri și pensiuni, cu prețuri foarte avantajoase. Un fel de booking al cazărilor accesibile din punct de vedere financiar. Și dacă nu ați avut ocazia să le testați serviciile până acum, vă anunț că pentru 24 de ore, au reduceri de 50% la cazare în multiple destinații.

Pentru mine mereu a fost important să călătoresc, să văd cât mai multe locuri, oriunde, oricum. După a venit partea de confort. Pe care îl iubesc, îl apreciez, dar una peste alta în fiecare situație câștigi ceva și pierzi altceva. Stând în hosteluri am cunoscut oameni din toată lumea și am prins aripi, în sensul în care mi-au încolțit câteva idei în cap și ulterior am acționat, până la punctul în care mi-am schimbat viața cu totul. Desigur că dacă aș fi stat numai la 5 stele nu aș fi reușit să mă schimb atât de mult, deși are și luxul beneficiile lui.

Acestea fiind spuse, cu siguranță voi continua să călătoresc în diferite moduri și am în vedere atât croaziera de lux cât și voluntariatul. Chiar așa, voi ce tip de călătorie aveți pe listă?

Despre tipurile de călătorie pe care le vizez, am scris în articolul 10 vacanțe de încercat într-o viață.  Iar pe tineri, îi îndemn cu multă căldură să încerce măcar o dată în viață să stea la un hostel.

Barcelona este o alegere grozavă pentru a încerca un hostel, să vedem ce este disponibil pe site:

barcelona hosteluri

Călătorii frumoase vă doresc, oriunde și oricum!

Cu drag,

Mire

0 thoughts on “Barcelona, Budapesta, Praga: cazări de la 8 euro/zi prin hostelbookers

  1. Chiar am inceput sa imi fac planuri pentru cateva citybreak-uri… cu o cazare asa ieftina si cu bilete de avion la promotie sa tot vizitez si eu cate ceva. Multam fain!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *