Doar azi: promoție specială pentru București #ryanair

Promotii ryanair Uncategorized

Doar azi, până la miezul nopții (24:00) puteți achiziționa bilete de avion cu 15% reducere, pentru 12 rute din/către București,  în perioada Septembrie – Noiembrie. Rezervările direct pe siteul ryanair.com/ro . Biletele includ taxe și două bagaje de mână gratuite, unul mare și unul mic, pentru fiecare pasager.

15% reducere pentru 12 RUTE Ryanair din și către București

Ryanair, a lansat azi, 31 Mai o promoție specială

Denis Barabas, Ryanair, a declarat: “Ryanair este într-o continuă creștere a traficului și a rutelor din/către aeroporturile noastre românești și pentru a sărbători numărul mare de rezervări în avans, astăzi oferim 15% reducere pentru locurile rezervate pe 12 rute din/către București, pentru călătorii în perioada 6 Septembrie – 30 Noiembrie.”.

M-am uitat la Atena, in Septembrie, o alegere excelenta:

39,09 euro, dus-întors, cu taxe și 2 bagaje de mână (am observat discutând cu diverși călători că încă nu este foarte cunoscut acest aspect important)

Captură de ecran din 2016.05.31 la 10.14.44

 

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *