Am dat startul la Super Body Reset 3-10-3-3 #alimentefuncționale

Diverse

Înainte de a pleca spre Covasna, fiind în București cu alte treburi, am ajuns și la evenimentul de lansare a programului Evital SUPER BODY RESET 3-10-3-3. Eram curioasă, cu atât mai mult cu cât îmi doresc să schimb regimul alimentar și să reintru în cea mai bună formă a mea de ceva timp. Încă sunt curioasă, deoarece am început deja programul și voi vedea cum vor evolua lucrurile.

Lansare Super Blody Reset

Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food şi Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, au povestit despre despre noul programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 și despre fiecare produs în parte.

Și cum în cadrul evenimentului am primit un pachet cu tot ceea ce este necesar pentru un program complet, mi-am spus: Just Do It

Îmi spunea cineva: începi programul acum, cu bunătățile de aici, cu pălinca, cu vinul, dulciurile, etc? Da. De ce? Păi asta este buba, mai ales ca bloger de călătorii: ești mereu pe drumuri, mereu este ceva ”cu care nu știi când te vei mai întâlni”, mereu este ceva delicios, mereu sunt tentații. Mari. Și pe drumuri o să cam tot fiu, că pe 15 plec la Oradea, după pe 22 în Germania și tot așa. Deci niciodată nu va fi timpul potrivit. Cred că asta este valabil, din varii motive pentru toată lumea.

Ce îmi place la acest program: că este ușor de urmat, chiar și în călătorii. Trebuie să te abții de la alcool (în grămada de pliante primite, cu informații despre cum funcționează și alte indicații) scrie că rezultatele pot fi afectate dacă în paralel se bea alcool și se mănâncă alimente procesate. Azi de exemplu, am mâncat pâine cu cartofi, tocăniță la ceaun și alte delicatese ups dar toate naturale. Nu am băut nimic cu alcool, nu m-am atins nici de dulciuri iar la micul dejun chiar am făcut numai alegeri bune.

Cred că aici este cheia, să faci cât poți, că la modul realist, fiind mereu pe drumuri nu poți ține o dietă strictă și este mai bine să faci ceva, chiar dacă nu perfect, decât nimic. Pliculețele respective se dizolvă în apă și se beau. Atât. 

Cum funcționează

Conform companiei, SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are că efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor şi aportul de nutrienţi, fiind compus din patru alimente funcţionale care se consumă pe parcursul a trei săptămâni:
– SUPER ANANAS®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime reducerii retentiei de apă din ţesuturi, 3 zile
– DETOXASE®, Primul aliment funcţional dedicat detoxifierii şi revitalizării organismului, 10 zile
– SUPER ORANGE®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime susţinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile
– SUPER FRULLATO®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanţi şi prebiotice, 3 zile.

Preț Super Body Reset

Tot programul, deci 19 zile, 4 cutii, 399 lei (redus de la 424) pe bioportal.ro, mai găsiți produsele și în farmaciile Sensi Blue. Puteți de asemenea cumpăra și separat cutiile, doar frullato, sau doar Detoxase etc

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe: www.evitalfunctionalfood.ro.

Evital Super Body Reset3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *