Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 25

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

Crisana Oradea Românești România

Complexul Nymphaea a fost construit pe o suprafaţă de 7 hectare, o oază de distracție și de bună dispoziție în interiorul orașului. Am vizitat compelxul în cadrul recentei vizite efectuate în Oradea și din ce am văzut nu pot decât să mă bucur pentru bihoreni, deoarece cu siguranță complexul și facilitățile le vor aduce un plus de savoare pe tot parcursul anului.

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

Complexul Nymphaea are un complex termal în corpul principal de clădire, unul dintre cele șase, cu şapte bazine exterioare pentru adulţi şi copii şi zece tobogane. Dintre acestea șase sunt exterioare și patru interioare.

Plus terenuri de tenis, de fotbal, volei, o piscină olimpică, piscină cu valuri și trei trambuline pentru sărituri. 1530 (dacă țin minte bine cifra) de vestiare, același număr ca și șezlongurile exterioare. Nu se va permite accesul peste acest număr, doar pe parcurs ce se vor elibera locuri.

Să le luăm pe rând:

Centrul Welness de la Aqua Parcul Nymphaea Oradea

Elegant și foarte îmbietor, are saună uscată, umedă, fântână cu gheață, dușuri, bazine, jacuzzi.

Aqua Parc Nymphaea Oradea5
Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

Alte servicii la Aqua Parcul Nymphaea Oradea

Cabinet medical, coafor și salon cosmetic, saloane cu jacuzzi VIP, săli pentru masaj, divertisment.

Piscine și tobogane interioare la Nymphaea Oradea:

Pentru adulți și pentru copii, îmi place domul și mă gândesc la efectul din perioada iernii, când fulgi mari de zăpadă se vor prelinge pe uriașa cupolă din sticlă.


Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 7

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 10

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 13

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 9

Picine exterioare, inclusiv una cu valuri

Piscinele exterioare sunt vaste, îmi place faptul că totul este rarefiat, nu este deloc îngrămădeală, sau cel puțin așa arată acum.

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 16

Tobogane exterioare la Aqua Parcul Nymphaea Oradea

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 23

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 24

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 25

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 21

Piscină olimpică și trambuline

Piscina este omologată, la fel trambulinele. Următoarea investiție: tabela pentru rezultate, care va necesita alocarea unei sume de 100 000 de euro. Este atât de costisitoare pentru că trebuie instalați foarte mulți senzori în piscină și alte sisteme pentru a fi la standard competițional. Publicul va avea acces aici de fiecare dată când nu se vor desfășura competiții.

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 26
Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

Terenuri de fotbal, volei, baschet

Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc 32

Preț intrare Nymphaea Oradea

Intrarea va costa în jur de 40 de lei pentru 3 ore, prețurile nu au fost încă definitivate, dar ceea ce este stabilit, modalitatea de plată.

Vizitatorii vor primi brățări electronice, care funcționează pe bază de cartelă. Acestea vor fi încărcate cu până la 200 de lei, urmând ca orice se consumă în interiorul complexului să fie achitat cu brățara, primind în schimb bonuri nefiscale.

La plecare, se va face balanța, suma rămasă neconsumată va fi returnată, împreună cu bonul fiscal care va conține toate serviciile și produsele accesate. Rezervările se vor putea efectua numai contra-cost, nu un cost suplimentar intrării, însă se vor plăti practic în avans unele servicii.

Mi-a plăcut mult complexul, faptul că este mult spațiu, sunt curiosă cum va funcționa cu 1500 de oameni înăuntru, capacitatea sa. Aș vrea să văd însă și un tobogan half board, din cele în care te dai cu un colac și care te fac să îți sară înima din piept. Nu-i bai, loc este suficient și pe măsură ce se va amortiza investiția cu siguranță vor apărea noi facilități, loc este destul.

Complexul Wellness Termal Nymphaea Oradea este un proiect dezvoltat de Primăria Oradea, prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Mai multe despre Oradea în articolul:

Oradea, capitala Art Nouveau în 48 de ore: mini ghid

Cu drag,

Mire 

Aqua Parc Nymphaea Oradea41
Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

3 thoughts on “Nymphaea Oradea, mai mult decât un Aqua Parc

  1. Sunt tare curioasa cum va arata dupa deschidere. Sunt curioasa sa vad comentariile despre cei ce vor merge acolo. Am vazut ce a fost cand s-a deschis cel de la Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.