Promoție Ryanar Timișoara: 40% reducere pentru 3 rute către Germania

ryanair

Ryanair lansează azi o promoție dedicată călătoriilor din Timișoara, rspectiv 40% reducere pentru zborurile din Septembrie către 3 rute din Germania.

Rutele pentru care se aplică reducerea sunt Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până Duminică (24 Iulie), la miezul nopții ora 24:00 GMT doar pe websiteul companiei Ryanair.com/ro

Reducerea este deja valabilă pe site, așa că grăbiți-vă, pentru a prinde cele mai bune locuri și tarife. Iar dacă sunteți din București, puteți încerca chiar o variantă București-Timișoara și de acolo spre Berlin, Frankfurt sau Duesseldorf. În prețul biletului sunt incluse taxele și două bagaje de mână gratuite: un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de mână de până la 35 x 20 x 20 cm.

promotii ryanair2

promotii ryanair1

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE, a declarat: “Începând cu luna Septembrie, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement.

Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din rețeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru 3 rute din Timișoara din/către Germania, pentru călătorii în Septembrie.”

Pentru mai multe informații despre Ryanair, puteți citi articolul 15 lucruri interesante, pe care probabil nu le știați despre Ryanair.

2 thoughts on “Promoție Ryanar Timișoara: 40% reducere pentru 3 rute către Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.