Bea bere gratis cu un irlandez prietenos în Dublin

Călător solitar Dublin Irlanda

Se spune despre Dublin că este unul dintre cele mai prietenoase orașe din lume, iar faptul că mulți localnici se oferă voluntar să primească turiști și să îi invite la o bere, cafea, ceai este o dovadă puternică în acest sens. Așa că dacă vă întrebați cum vă puteți face prieteni noi, cel mai apreciat Muzeu din Irlanda a realizat un proiect prin care vizitatorii și localnicii sunt puși în legătură.

Sursa foto Temple Bar

Muzeul Mic din Doublin a realizat un program foarte iubit, ”Orașul celor 1000 de primiri călduroase”. Proiectul a fost denumit cel mai bun lucru gratuit de făcut în Europa de către Sydney Morning Herald și este o modalitate încântătoare de a cunoaște localnici și a intra în spiritul irlandez, de a beneficia de renumita ospitalitate locală.

Cum să întâlnești un irlandez prietenos

Te înscrii în program, în funcție de data la care vizitezi orașul. Ambasadorii nu sunt ghizi profesioniști, dar pot da sfaturi grozave despre ceea ce puteți face în oraș, mai ales dacă vă place să vedeți un oraș ca un localnic. Peste 2000 de vizitatori beneficiază de acest program în fiecare an.

Nu veți primi neapărat bere, poate fi ceai, sau cafea și chiar dacă nimeni nu trebuie să stea mai mult de o oră, se întâmplă adeseori ca întâlnirea să se prelungească, să se lase cu o seară în oraș sau cu o invitație de a cunoaște familia ambasadorilor. Și uneori rolurile s-au inversat, ambasadorii întorcând vizita. Este vorba de a-ți face noi prieteni, nu doar de a primi o băutură gratuită.

Pentru a rezerva o întâlnire, alegeți o dată și o oră în formularul care este postat aici. 

Nu se percepe niciun cost pentru acest serviciu pe care îl oferă Muzeul Mic, dar nu se acceptă rezervări pentru grupuri sau pentru mai mult de două persoane.

Muzeul are și alte inițiative frumoase pentru vizitatori, așa că dacă aveți în vedere o vizită în Dublin, puteți urmări pagina de FaceBook a acestuia. 

Călătorii frumoase vă doresc!

 

 

 

0 thoughts on “Bea bere gratis cu un irlandez prietenos în Dublin

  1. Super idee! noi in Romanai de ce nu avem asa idei frumoase. A, pentru ca nu putem sa cumparam o bere la ce salarii avem. Si pentru ca suntem fricosi. Azi sunt negativista!

    1. Oh, nu! Ma rog, noi macar sa avem orice idee, este buna. Sau macar sa nu ne autosabotam. Ma refer la articolul despre cum ca B=igar nu ar fi asa frumoasa, cascada si ca de fapt este photoshop si tot asa, adica sa facem scandal si sa distrugem si ceva dspre care toti turistii care il vad spun ca este minunat. Dar noi nu, de ce sa avem as frumos. Inca am nervi de saptamana trecuta 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *