Ne vedem la Webstock 2016? De ce ar trebui să participi

Evenimente

Ne vedem la Webstock 2016? Unde? La JW Marriott, București. Când? Pe data de 30 Septembrie a.c. A noua ediție a cunoscutei conferințe dedicate Social Media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Este un eveniment dedicat celor care doresc să afle ultimele noutăți din mediul digital: succesul în social media, oportunitățile actuale din industrie, despre noile tehnologii și modul în care ne influențează în viața de zi cu zi.

Vestea bună este că puteți lua parte la eveniment, din partea unei companii sau ca blogger.


Pentru companii:

Nu mă voi adresa acum celor care cunosc foarte bine evenimentul și mediul online în general. Aceia nici nu mai trebuie convinși, ei doar trebuie să afle când, unde și cum se pot înscrie. Și că pot propune și proiecte pentru gală, mai jos informațiile acestea.

O să mă adresez celor care nu cunosc multe despre online: multă lume se întreabă cum este fenomenul de blogging, online, cum să faci anumite lucruri, de unde să începi dacă vrei să faci o campanaie și tot așa. Primul pas este acela de a te informa, de a învăța, de a te pregăti.

Din diferite discuții mi-am dat seama cât de puține lucruri se cunosc despre online. Și câtă nevoie este de informare, de consultanți buni, de oameni pregătiți în companie.

Văd deseori companii care fac mari greșeli, majoritatea pentru că le este dificil să țină pasul cu noile tehnologii, aplicații. Totul se schimbă atât de rapid în online și în social media, nu mai este momentul la care să înveți ceva și să ai siguranța că stăpânești respectivul domeniu.

Și să aplici meticulos aceeași rețetă o perioadă îndelungată. Aceasta este sigur o rețetă pentru obiective neîndeplinite, sau îndeplinite parțial. Ce azi funcționează mâine a evoluat într-un mod neașteptat și nefiind informat, nu ai cum să gestionezi bugetele de promovare cu succes.

Participând la eveniment vă veți da seama cât se amplu este fenomenul online, ce potențial are și de unde puteți începe, pentru a a integra frumos și eficient onlineul în compaie.

Pentru bloggeri:

Ei bine, este acel eveniment la care vă informați, socializați cu alți bloggeri, faceți networking, poate fi chiar începutul unor noi și frumoase colaborări.

Webstock 2016

Webstock este un eveniment de o zi, care include Conferințele Webstock și Premiile Webstock. Vor fi premiate cele mai creative, inedite și creative proiecte și campanii din online realizate în România în ultimul an.

Conferințele Webstock:  întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock, propuneți proiect

Dacă aveți conoștințe despre un super mega proiect care se înscrie în categoriile de mai jos, până la data de 1 Septembrie a.c. îl puteți propune, prin completarea formularului online aici. 

Proiectul trebuie să fie realizat în perioada 2015-2016 (august), care să se adreseze publicului român, este dezvoltat de echipe locale și excelează în design, funcționalitate și conținut.

Categorii nominalizări Webstock Awards 2016:

Publishing
Best Brand on Instagram
Utility
Mobile Applications
Corporate Blogs
Blogging Campaigns
Innovation
Special Projects
Best Use of Photography
Bloggers’ Projects
Best use of Video

Un proiect poate fi inclus într-o singură categorie, mai multe informații despre fiecare categorie aici. 

Iar dacă lucrați în social media, sau aveți atribuții în acest domeniu, sunteți învitați să participați la un studiu, la care veți avea acces dacă veți lăsa la sfârșit adresa de mail. Aici puteți accesa linkul pentru a participa la studiu.

Doriți să participați și voi la Webstock? Solicitați aici o invitație cât mai repede.

Ne vedem la Webstock 2016?

0 thoughts on “Ne vedem la Webstock 2016? De ce ar trebui să participi

  1. Mi-as dori sa particip! Inca nu stiu ce va fi saptamana urmatoare, asa ca pana in septembrie. Dar poate ar trebui sa imi fac programul incapand cu acest eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *