Clinica Lucky Bansko: prima Clinică Indiană din Bulgaria plus concurs

Bansko Bulgaria Centre Wellness Consursuri Destinații de Wellness Noutăți Review Hoteluri Uncategorized

Lucky Bansko Aparthotel 5***** este unul dintre cele mai apreciate și mai iubite hoteluri din Bansko.  Începând de anul trecut a fost inaugurată și Clinica Ayurveda Lucky Basko, care este prima de acest fel din Bulgaria și din Balcani, din câte știu.

Aici puteți urma unul dintre programele Ayurvedice pentru vindecare și pentru longevitate, care cuprind atât terapii interne, externe, plan de alimentație și de detoxifiere personalizat cât și terapii pentru suflet, precum yoga și meditația.

Bansko este o stațiune frumoasă,  asociată cu vacanțele la schi. Ce poți face pentru a crește atractivitatea unui resort pe tot parcursul anului? Le dai motive turiștilor să vină aici. Motive care poartă uneori denumiri precum Panchacarma sau Purvacarma. 

clinica-ayurveda-lucky-bansko-bulgaria-centru-indian-terapii-yoga-10
Clinica Ayurveda Lucky Basko Bulgaria

Călătoria din frumosul stat indian Kerala mi-a deschis apetitul pentru Ayurveda. Și pentru ceea ce înseamnă vindecarea prin terapii naturiste, folosind diferite proceduri externe și interne, alături de o alimentație care să favorizeze eliminarea toxinelor și vindecarea.

Multă lume mi-a spus că este superb în India, că doresc să o viziteze, dar că nu este întotdeauna la îndemână. Sau că nu se simt foarte confortabil să călătorească atât de departe, din zeci de motive.

Vă dați seama ce revelație am avut când am descoperit că la o aruncătură de băț de țara noastră, într-una dintre cele mai iubite stațiuni montane există o Clinică Ayurvedică la standarde internaționale, cu medici și terapeuți indieni experimentați.

Le-am scris imediat, exprimându-mi dorința de a afla mai multe detalii dspre clinică. Și din una în alta am ajuns să organizez împreună cu ei și un concurs, în urma căruia un cititor norocos va câștiga un voucher de cazare pentru două nopți cu demipensiune la hotelul Lucky Bansko Aparthotel 5*****.

Hotel Lucky Bansko Aparthotel 5*****

Hotelul Lucky Bansko este renumit pentru amabilitatea și pentru profesionalismul personalului, dar și pentru serviciile ireproșabile. Turiștii apreciază  mâncarea gustoasă, cosmeticele naturale de foarte bună calitate, curățenia, facilitățile hotelului și tot ceea ce oferă.

Nu am auzit despre acest hotel decât cuvinte de laudă, de la toți cei care l-au vizitat, chit că au mers singuri, în grupuri de prieteni sau cu cei mici. De fapt mai ales cu cei mici, care sunt foarte bine îngrijiți și supravegheați de către personal în toate activitățile desfășurate.

Hotelul oferă apartamente şi studiouri spaţioase, are două restaurante, unul internațional și unul italian.

Lucky Bansko are și un Complex Aqua, dotat cu piscine pentru copii, dar și pentru adulți și unde se desfășoară tot felul de activități de divertisment în funcție de sezon. Copii au un loc de joacă, un mini club și pe timpul sezonului de schi este oferit gratuit serviciul de babysitting.

Cam atât despre hotel, deoarece este destul de cunoscut pe piața de la noi și este foarte căutat pentru vacanțele de schi, mai ales că se oferă și transfer gratuit la telegondolă. Hotelul are de toate pentru o vacanță minunată.

Hotelul Lucky Bansko are website și în limba română, așa că puteți afla tot ceea ce vă interesează.

Din 2015 s-a deschis Clinica Ayurvedică Lucky Bansko 

Clinica Lucky Bansko este primul Centru Indian din Bulgaria, care combină terapii Ayurveda diferite, cu scopul curățării organismului, a înfrumusețării și a întineririi.

clinica-ayurveda-lucky-bansko-bulgaria-centru-indian-terapii-yoga-6
La Clinica Ayurvedica din Bansko lucreaza specialisti din India

Programul de toamnă 2016

La Clinica Lucky Bansko puteți urma o terapie de 7, 10, 14 sau de 21 de zile primăvara (în lunile aprilie și mai) și toamna (în lunile octombrie și noiembrie). Programul de toamnă 2016 începe pe data de 24 Septembrie, dată la care sosesc specialiștii indieni. Va continua până la data de 26.11.2016. Echipa de terapeuți indieni va include și două angajate, pentru anumite proceduri specifice dedicate doamnelor.

Аyurveda este o știință străveche, folosită de paste 5000 de ani. Purifică, înfrumusețează și reîntinerește, folosind metodele Purvakarma și Panchakarma

Purvakarma este o combinație de proceduri externe de vindecare, care pregătesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și tot felul de proceduri termale care duc la eliminarea toxinelor și totodată înfrumusețează.

Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

Combinației dintre cele două metode terapeutice i se adaugă un plan de alimentație individual, conform principiilor Ayurvedice.

Ce se poate trata cu ajutorul medicinii Ayurvedice?

Tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

Despre terapiile de la Clinica Lucky Bansko:

  • Doctorul Mahesh va examina zilnic pacienții (este o procedură des întâlnită în medicina Ayurvedică). Veți avea o evaluare completă a stării sănătății și o schemă de tratament bazată pe tipul de personalitate: Pia, Kapha sau Vata.
  • Sunt folosite mai mult de 3o de tipuri diferite de uleiuri vindecătoare, ierburi indiene.
  • Se pune accentul și pe odihnă, relaxare, meditație. Veți participa la clase de yoga.
  • Doctorul Mahnesh va explica participanților principiile asiatice despre cum ar trebui să trăim pentru a fi în armonie cu noi înșine și cum să ne păstrăm sănătatea, în contextul uneori plin de stres specific vremurilor noastre.
  • 3 mese Ayurvedice pe zi, cu produse bio vegetariene, dar și lapte. Ceaiuri pentru detoxifiere, pentru fiecare zi.
  • Tot felul de terapii zilnice, minim 2-3 cu ulei terapeutic conform planului personalizat.

Rezultate: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

Țin minte că după un masaj Ayurvedic ești total relaxat, trăsăturile feței sunt destinse și ai o senzație extraordinară de bine. Te simți renăscut. Pentru ca terapia să aibă efect maxim, este obligatoriu să vă odihniți după fiecare masaj cel puțin o oră, repaus, deși practic ați stat.

Despre uleiurile folosite în terapiile Ayurvedice

Sunt diferite combinații de uleiuri, fiecare aducând alte beneficii stării de bine a organismului: pentru relaxare, pentru întinerire, pentru eliminarea toxinelor, pentru drenaj limfatic, pentru câte și mai câte. În medicina Ayurvedică doctorul hotărăște care uleiuri vor fi folosite, în urma consultației. El va transmite mai departe informația către terapeut. Deci nu i se transmite terapeutului diagnosticul ci i se indică ”medicamentul”: care anume ulei trebuie folosit.

Mai multe detalii despre clinică și programe aici. 

clinica-ayurveda-lucky-bansko-bulgaria-centru-indian-terapii-yoga-4
Uleiuri Ayurvedice

Concurs: Lucky Bansko by ExTraViTa

Pe mine atât hotelul cât și Clinica Lucky Bansko m-au convins. Cu siguranță ambele, împreună sau separat sunt o alegere excelentă fie pentru un sejur de relaxare, fie pentru vindecare, fie pentru schi. Mă bucur de acest concurs, deoarece premiul este extraordinar și un total răsfăț.

Ce trebuie să faci:

Lasă un comentariu la acest articol, în care să răspunzi la întrebarea: Care sunt beneficiile aduse de un plan de tratament de la Clinica Lucky Bansko?  

Premiu: 2 nopți de cazare cu demipensiune la hotelul Lucky Bansko Aparthotel 5*****

Perioada de desfășurare a concursului: 7 – 20.09.2016.

Câștigătorul va fi desemnat pe data de 21.09.2016 (24.09.2016) cu ajutorul siteului Random.org și va fi anunțat printr-o actualizare a acestei postări și pe Pagina de Facebook ExTraViTa.

Termeni și condiții ale premiului

Cazarea va fi în Studio Lux, în regim de Demi-pensiune (mic dejun și cină), pentru 2 persoane: 1 câștigător + 1 însoțitor.

Servicii gratuite incluse în premiu

  • Saună umedă, uscată, Jacuzzi, hydro-jet și acces la Centrul de Fitness TechnoGym (9.00-21.00).
  • Accesul la piscina interioară cu temperatura de 33˚С și șezlonguri din piatră pentru relaxare (9:00 – 21:00).
  • Wifi, accesul la două zone de computer, complet echipate. Copii pot să se bucure de jocurile lor favorite aici (în cazul în care +1 este un copil).
  • Kids Club (9:00 – 22:00) pentru copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani. Personalul pregătit pentru îngrijirea copiilor și animatorii profesioniști au grijă de micuți.
  • Transport gratuit între hotel și telegondolă la fiecare 15/30 de minute și direct către pârtia  „Shiligarnika” sâmbăta și duminica (plecări – 8.30, 9.30, 10.30) – numai în sezonul de iarnă.
  • Transport gratuit către și din centrul stațiunii Bansko conform unui orar fix, numai în sezonul de iarnă.
  • 9% TVA.

Premiul nu include transportul din localitatea de domiciliu din România către hotel.

Voucherul poate fi folosit numai cu rezervare, cu minim 21 zile înainte de data la care vă cazați și este valabil în perioada: 10.09.2016 – 20.12.2016 sau în perioada 18.02.2017 – 31.03.2017.

Câștigătorul trebuie să contacteze departamentul de rezervări pentru a beneficia de premiu. Pe voucher sunt specificate toate condițiile și datele de contact necesare.

Pentru mai mult detalii consultați Regulamentul Concursului, aici.

UPDATE: Câștigător: Numărul 108, Cristina Davidescu. Va primi prin mail voucherul și așteptăm impresii de călătorie.

extragere-lucky-2016-09-24-la-15-59-55

Mult succes!

clinica-ayurveda-lucky-bansko-bulgaria-centru-indian-terapii-yoga-5

224 thoughts on “Clinica Lucky Bansko: prima Clinică Indiană din Bulgaria plus concurs

  1. Beneficiile aduse sunt legate de imbunatatirea tulburărilor sistemului și tractului digestiv, bolilor respiratorii, cardiace, tensiunii ridiace, durerilor încheieturilor, problemelor pielii. Poate ajuta si la feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres.

    1. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

    2. Tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

    3. Beneficiile tratamentului sunt tratarea de: tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate, beneficiile sunt: purificarea organismului, întinerire și înfrumusețare.

    4. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt imbunatatirea tulburarilor sistemului digestive,bolilor respiratorii,cardiace,tensiunii ridiace,durerilor incheieturilor,probleme ale pielii.De asemenea,pentru fertilitate si sterilitate feminine,tulburari motrice,stres,eliminarea toxinelor,frumusete si intinerire.

  2. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  3. Beneficiile de care o persoană se bucură după un tratament la Clinica Lucky Bansko sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.
    De asemenea, cu ajutorul medicinii Ayurvedice se pot trata: tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  4. Beneficiile unei terapii la Clinica Lucky Bansko din Bulgaria de datoreaza programelor Ayuredice, care au rolul de purificare a organismului, de intinerire si infrumusetare a tenului, precum si imbunatatirea tulburarilor sistemului digestiv si cardiac.

  5. Clinica Lucky Bansko este primul Centru Indian din Bulgaria, care combină terapii Ayurveda diferite, cu scopul curățării organismului, a înfrumusețării și a întineririi. Beneficiile dupa un plan de tratament la aceasta clinica sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine. Totodata, beneficiile planului de tratament sunt: puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres iar pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  6. Planul de tratament urmat la Clinica Lucky Bansko urmareste doua metode terapeutice folosite in Ayurveda, acestea fiind o combinatie de proceduri externe de vindecare, care la randul lor pregatesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Aceste metode sunt insotite de un plan individual de alimentatie, conform cu procedurile Ayurvedice. Beneficiile acestui plan de tratament sunt legate de imbunatatirea si vindecarea tulburarilor avute la nivelul sistemului si tractului digestiv, a bolilor respiratorii si ale sistemului cardio-vascular, a problemelor avute la nivelul pielii, tulburari motrice , dureri articulare, reglarea tensiunii, stres, punand accentul pe purificarea organismului si functionarea acestuia in ritmul sau natural, pe mentinerea unei stari optime de sanatate si frumusete.

  7. Beneficiile unui plan de tratament de la Clinica Lucky Bansko sunt detoxifierea organismului prin eliminarea de metale grele, radicali liberi, imbunatatirea aspectului pielii, relaxare si mentinerea unei stari bune de sanatate.

  8. Beneficiile unei terapii la Clinica Lucky Bansko din Bulgaria de datoreaza programelor Ayuredice, care au rolul de purificare a organismului, de intinerire si infrumusetare

  9. Beneficiile aduse de un plan de tratament la Clinica Lucky Bansko din Bulgaria consta in purificarea organismului,intinerirea si infrumusetarea tenului si imbunatatirea tulburarilor sistemului digestiv si cardiac.

  10. Beneficiile aduse dupa un program de tratamente Ayuredice, constau in imbunatatirea starii de sanatate, intinerirea si infrumusetarea aspectului pielii, relaxeaza si tonifica organismul. De asemenea are efecte benefice pentru sistemul si tractul digestiv, sistemul cardio vascular, ajuta la diminuarea durerilor articulare, diminuand regland tensiunea arteriala si stresul.

  11. Beneficiile sunt multiple: imbunatatirea stării de sanatate (beneficii asupra tractului digeativ, sistemului cardiovascular, diminuarea durerilor articulare, regleaza tensiunea arteriala, reduce stresul ), îmbunătățirea aspectului pielii cu efect de intinerire, relaxarea organismului.

  12. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

    1. Buna! Am observat ca am postat din greseala de doua ori – poti te rog sa stergi comentariul la care ai dat numarul 12? As vrea sa nu fiu descalificata din cauza asta. Multumesc!

  13. Beneficiile aduse de un plan de tratament de la Clinica Lucky Bansko sunt numeroase. Printre acestea se remarca tratarea de boli respiratorii si cardiace, intinerirea si purificarea organismului, precum si tratarea unei serii întregi de probleme,cum ar fi problemele de piele, dureri, stres si fertilitate.

  14. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt purificarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate feminina , tulburari motrice, stres. 🙂

  15. Beneficiile sunt multiple, printre care: detoxifierea organismului,tratarea bolilor respiratorii, cardiace, ale intregului tract digestiv, problemele infertilitatii, tulburari ale aparatului locomotor, dar desigur ajuta si la imbunatatirea aspectului pielii si a altor aspecte de infrumusetare.

  16. Beneficiile aduse sunt legate de imbunatatirea tulburărilor sistemului și tractului digestiv, bolilor respiratorii, cardiace, tensiunii ridiace, durerilor încheieturilor, problemelor pielii. Poate ajuta si la feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres.

  17. Beneficiile aduse de un plan de tratament de la Clinica Lucky Bansko imbunatatirea si vindecarea tulburarilor avute la nivelul sistemului si tractului digestiv, a bolilor respiratorii si ale sistemului cardio-vascular, durerilor încheieturilor, problemelor pielii,problemele infertilitatii

  18. Beneficiile unei sedinte de terapie la Clinica Lucky Bansko se datoreaza programelor Ayuredice, cu rol de purificare a organismului, de intinerire si infrumusetare a tenului, dar si imbunatatirea tulburarilor sistemului digestiv si cardiac.

  19. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate si sterilitate femenina, tulburari motrice, stres.

  20. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt purificarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate feminina , tulburari motrice, stres.

  21. Beneficiile tratamentelor Ayuredice sunt : imbunătățirea stării de sănătate ,imbunătățirea aspectului pielii,purificarea organismului precum si tratarea mai multor probleme de sănătate .

  22. Arata minunat aceasta clinica. Merita sa mergi acolo macar o data pe an. Intr-adevar medicina ayurvedica este una dintre cele mai eficiente metode alternative de tratare. Beneficiile tratamentelor ayurvedice: eliminarea metalelor grele din organism, intinerirea organizmului, confortul emotional, spiritual, energie, relaxare, frumusete exterioara, intarirea sistemului imunitar, purificarea organismului…si lista poate continua.
    Cine merge acolo este cu adevarat norocos!

  23. puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  24. Beneficiile acestui tratament: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  25. beneficiile sunt:detoxifiere,vindecare,intinerire,regeregenerare,intinerire,curatarea de metale grele ,acumularea de cunostinte si confort spiritual si mental.
    vei fi un om nou din toate punctele de vedere

  26. Beneficiile unei terapii la Clinica Lucky Bansko din Bulgaria se datoreaza programelor Ayuredice, care au rolul de intinerire si infrumusetare a tenului, imbunatatirea tulburarilor sistemului digestiv, reglarea tensiunii arteriale, deasemenea ajuta in durerile încheieturilor, in feritlitate și sterilitate feminină, in tulburările motrice si stres.

  27. Tratarea si vindecarea unor tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Purificarea organismului, întinerire și infrumusețare.

  28. beneficiile sunt :vindecarea unor tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  29. Curatarea organismului, infrumusetare si intinerire. Tratarea si vindecarea unor tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  30. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt : purificarea organismului, intinerire, infrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului digestiv, bolilor cardiace,durerile incheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate si sterilitate feminina, tulburari motrice, stres.

  31. Beneficiile aduse sunt numeroase: tratarea bolilor respiratorii, tulburarile sistemului digestiv, bolile cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii, tulburari motrice, stres, intinerire, purificarea organismului, infrumusetare.

  32. Beneficiile tratamentului sunt tratarea de: tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate, beneficiile sunt: purificarea organismului, întinerire și înfrumusețare.

  33. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  34. Prin aceste metode si tehnice se produce o curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele,ajuta la intinerire si infrumusetare si contribuie la tratatarea mai multor afectiuni,precum si a unor tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Cu alte cuvinte,o regenerare aproape completa ? si care merita incercata ?

  35. Prin aceste metode si tehnici se produce o curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele,ajuta la intinerire si infrumusetare si contribuie la tratatarea mai multor afectiuni,precum si a unor tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, fertilitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Cu alte cuvinte,o regenerare aproape completa ? si care merita incercata ?

  36. Beneficiile tratamentului sunt legate de tratarea tulburărilor sistemului și ale tractului digestiv, bolilor respiratorii, cardiace, tensiunii ridicate, durerilor încheieturilor, problemelor pielii, fertilitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate, beneficiile sunt: purificarea organismului, întinerire și înfrumusețare.

  37. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare,tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  38. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  39. Beneficiile aduse de un plan de tratament de la Clinica Lucky Bansko sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural; confort emoțional și spiritual; sistemul imunitar va fi întărit; pielea va arăta cu mult mai bine. Totodata, pot fi tratate tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres.

  40. Confort emoțional și spiritual. Vom avea mai multă energie, vom fi mai relaxati și mai fericiti. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta intinerita. eliminam metalele grele.

  41. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  42. Iata beneficiile, dupa un plan de tratament in cadrul clinicii:
    – purificarea, infrumusetarea si intarirea organismului
    – tratarea bolilor respiratorii, ale tulburarilor sistemului si tractului digestiv, a bolilor cardiace, a incheieturilor
    – tratarea problemelor pielii
    – tratarea problemelor de fertilitate si sterilitate femenina , a tulburarilor motrice, a stressului
    – cei care au o stare buna de sanatate vor beneficia de purificarea organismului, intinerirea si infrumusetarea acestuia
    – confort emotional si spiritual
    – 50% dintre metalele grele si alte deseuri sunt eliminate din organism, acesta va fi intinerit si va functiona in ritmul sau natural.
    – plus de energie, relaxare fericire.
    – sistemul imunitar va fi mult intarit.

  43. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  44. Beneficiile aduse de planul de tratament sunt puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres.

  45. Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

  46. Beneficiile aduse de tratament sunt: metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism .Corpul este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Primesti o stare de confort emoțional și spiritual, energie, relaxare și mai fericire. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  47. 50 % dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  48. In functie de ce ne dorim sau de ce avem nevoie, Clinica „Lucky Bansko” combina terapii diferite cu scopul curatarii (purificarii) organismului, a infrumusetarii si intineririi, dar cel mai important as zice eu – in scop vindecator ( boli respiratorii, probleme cardiace , tensiune, probleme ale pielii, stresul) etc.

    P.S. 1). Sunt anul 3 la farmacie si imi doresc tare mult sa fiu eu cea care castiga. Consider ca de aici pot afla lucruri noi, utile, de care am nevoie pe mai departe si pe care le-as putea pune in practica ( de ce nu?!) in ceea ce vreau sa urmez.
    2). Cartea care m-a impresionat a fost si este „Maitreyi” de Mircea Eliade. O recitesc cu placere de cate ori am ocazia. Mi-ar placea sa aflu mai multe despre cultura indiana ca sa ma pot pune in pielea personajelor… In India nu cred ca as putea ajunge vreodata 🙁

  49. Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

  50. Purvakarma este o combinație de proceduri externe de vindecare, care pregătesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și tot felul de proceduri termale care duc la eliminarea toxinelor și totodată înfrumusețează.

  51. Beneficiile planului de tratament sunt: puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres iar pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  52. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  53. Purificarea ,intinerirea si infrumusetarea organismului sunt cateva dintre beneficiile tratamentelor realizate in Clinica Lucy Bansko.

  54. Planurile de tratament puse la dispozitie de clinica Lucky Bansko au rolul de a mentine starea de bine a pacientilor sanatosi si de a-i ajuta pe cei bolnavi sa se intremeze. Procedurile Ayurveda au ca rezultat functionarea optima a organismului, atingerea echilibrului. 50 % din metalele grele și deșeurile prezente sunt eliminate din corpul nostru. Astfel, corpul este reîmprospătat și începe să funcționeze în ritmul sau natural, așa cum ar trebui. In final, pacientul beneficiaza de confort emotional si spiritual. I want to be lucky in Bansko.:P

  55. Beneficii:50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  56. Beneficiile planului de tratament sunt: puruficarea organismului, întinerire, înfrumusetare dar si in tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice, stres iar pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  57. Planurile de tratament ale clinicii au ca scop starea generala de bine a pacientilor sai, avand numeroase beneficii pentru acestia ca: jumatate din metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural; confort emoțional și spiritual; un organism revigorat, cu mai multă energie, mai relaxat și mai fericit; un sistem imunitar întărit; pielea va arăta cu mult mai bine.

  58. Tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare. Rezultate: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine. ești total relaxat, trăsăturile feței sunt destinse și ai o senzație extraordinară de bine. Te simți renăscut. Pentru ca terapia să aibă efect maxim, este obligatoriu să vă odihniți după fiecare masaj cel puțin o oră, repaus.

    Purvakarma este o combinație de proceduri externe de vindecare, care pregătesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și tot felul de proceduri termale care duc la eliminarea toxinelor și totodată înfrumusețează.

    Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

    Combinației dintre cele două metode terapeutice i se adaugă un plan de alimentație individual, conform principiilor Ayurvedice.

  59. Procedurile Ayurveda au ca rezultat functionarea optima a organismului, atingerea echilibrului. 50 % din metalele grele și deșeurile prezente sunt eliminate din corpul nostru. Astfel, corpul este reîmprospătat și începe să funcționeze în ritmul sau natural, așa cum ar trebui. In final, pacientul beneficiaza de confort emotional si spiritual.

  60. Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ si laxativ. Se asociază cu un plan de alimentație individualizat. Se pot trata multe afecțiuni ale tractului digestiv, respirator și altele.

  61. Pe lângă faptul că este o clinică ce pune la dispoziția clienților tratamente indiene de întreținere și detoxifiere, despre care știm cu toții că sunt unice și că au rezultate impresionante, oferă toate condițiile optime unei vacanțe high class.

  62. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  63. Beneficiile sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  64. 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  65. Corpul este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Primesti o stare de confort emoțional și spiritual, energie, relaxare și mai fericire. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  66. 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  67. Purvakarma este o combinație de proceduri externe de vindecare, care pregătesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și tot felul de proceduri termale care duc la eliminarea toxinelor și totodată înfrumusețează.
    Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

    Combinației dintre cele două metode terapeutice i se adaugă un plan de alimentație individual, conform principiilor Ayurvedice.

  68. 50 % din metalele grele și deșeurile prezente sunt eliminate din corpul nostru. Astfel, corpul este reîmprospătat și începe să funcționeze în ritmul sau natural, așa cum ar trebui. In final, pacientul beneficiaza de confort emotional si spiritual.

  69. 50 % dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  70. Beneficiile sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  71. Rezultate: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine. ești total relaxat, trăsăturile feței sunt destinse și ai o senzație extraordinară de bine. Te simți renăscut.

  72. Beneficiile sunt atat de ordin fizic cat si psihic. Incepand cu eliminarea toxinelor si a metalelor, organismul isi intareste capacitatile de functionare.

  73. Rezultatele sunt – 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine. ești total relaxat, trăsăturile feței sunt destinse și ai o senzație extraordinară de bine.

  74. Purvakarma este o combinație de proceduri externe de vindecare, care pregătesc corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și tot felul de proceduri termale care duc la eliminarea toxinelor și totodată înfrumusețează.

    Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

  75. Curata organismul din interior, elimina toxinele, metalele grele si radicalii liberi. Purificare, intinerire, infrumusetare. Acestea sunt beneficiile unui plan de tratament la Clinica Lucky Bansko.

  76. 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  77. Beneficiile sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  78. Beneficiile sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.

  79. Cu ajutorul medicinei Ayurvedice se trateaza tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  80. Beneficiile cumuleaza o stare de bine a organismului: relaxare, întinerire, eliminarea toxinelor sau drenajul limfatic. Astfel beneficiile unui plan de tratament la Clinica Lucky Bansko sunt de a curata organismul din interior, a elimina toxinele, metalele grele si radicalii liberi.

  81. Beneficiile planului de tratament sunt atat in scop medical cat si estetic, ceea ce constituie un avantaj. Dintre acestea, cele mai importante sunt: detoxifiere si purificare, eliminarea stressului si cresterea imunitatii.

  82. Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

  83. Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.

  84. printre beneficiile acestui tratament regasim:infrumusetarea si purificarea organismului, tratarea bolilor respiratorii, tulburarilor sistemului si tractului digestiv, bolillor cardiace, durerile incheieturilor, probleme ale pielii , fertilitate si sterilitate femenina , tulburari motrice si stress.

  85. Confort emoțional și spiritual. Vei avea mai multă energie, vei fi mai relaxat și mai fericit. Sistemul imunitar va fi întărit. Pielea va arăta cu mult mai bine.Panchakarmа este metoda de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.Cu ajutorul medicinei Ayurvedice se trateaza tulburări ale sistemului și ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune ridicată, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres. Pentru cei care au o stare bună de sănătate se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.

  86. In cadrul Clinicii Lucky Bansko, cu ajutorul medicinii Ayurvedice, sunt tratate tulburări ale sistemului/ale tractului digestiv, boli respiratorii, cardiace, tensiune hiperarterială, dureri ale încheieturilor, probleme ale pielii, feritlitate și sterilitate feminină, tulburări motrice, stres, iar, in cazul persoanelor, cu o stare bună de sănătate, se pune accentul pe purificarea organismului, pe întinerire și pe înfrumusețare.
    Sunt aplicate variate terapii, zilnice, minim 2-3, cu ulei terapeutic, conform unui plan personalizat.
    Rezultate: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care, este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural. Confort emoțional și spiritual. Mai multă energie, relaxare. Sistemul imunitar se întăreşte. Pielea arată cu mult mai bine.
    Există diferite combinații de uleiuri, fiecare aducând alte beneficii stării de bine a organismului: pentru relaxare, pentru întinerire, pentru eliminarea toxinelor, pentru drenaj limfatic etc. În medicina Ayurvedică, în urma unei consultaţii, medicul este cel, care, hotărăște, ce uleiuri vor fi folosite.

  87. Confortul emotional si spiritual este unul dintre beneficiile tratamentului. Pe langa acesta mai sunt: vindecarea, purificarea si cresterea imunitatii

  88. Programele Ayurvedice, pentru vindecare și pentru longevitate, cuprind atât terapii interne, externe, plan personalizat de alimentație și de detoxifiere, cât și terapii pentru suflet, precum yoga și meditația, alături de o alimentație, menită să favorizeze eliminarea toxinelor și vindecarea.
    Clinica “Lucky Bansko” este primul Centru Indian, din Bulgaria, ce combină terapii Ayurveda, diferite, cu scopul curățării organismului, a înfrumusețării și a întineririi.
    In acest scop, sunt folosite metodele “Purvakarma” și “Panchakarma”.
    “Purvakarma” este o combinație de proceduri externe de vindecare, susceptibile de a pregăti corpul pentru procedurile interne de purificare. Frecarea pielii cu ulei, saună cu ierburi, comprese fierbinți, masaje cu ierburi sau cu ulei și o serie de proceduri termale, conducând la eliminarea toxinelor și, totodată, înfrumusețând. “Panchakarmа” este metoda de curățare a organismului din interior, prin care, se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi, printr-o serie de terrapii cu efect purgativ și laxativ.
    Combinației dintre cele două metode terapeutice, i se adaugă un plan de alimentație, individual, conform principiilor Ayurvedice.

    1. Curatarea , purificarea , intinerirea sau infrumusetarea organismului sunt cateva beneficii ale unui plan de tratament la Clinica Lucky Bansko.

    2. Multumesc de sesizare am verificat dar nu vad nimic in neregula, a pus cineva comentariu la comentariul dvs., dansul are 107, iar dvs 106, asa este in sistem, 106 va corespunde

  89. Beneficiile sunt: 50% dintre metalele grele și alte deșeuri sunt eliminate din organism, care este întinerit și începe să funcționeze în ritmul său natural, confort emoțional și spiritual, mai multă energie, sistemul imunitar va fi întărit, pielea va arăta cu mult mai bine.

  90. Planul de tratament al Clinici Lucky Bansko, purifică, înfrumusețează și reîntinerește, folosind metodele Purvakarma și Panchakarma, o combinaţie de proceduri externe de detoxifiere şi înfrumuseţate, respectiv o serie de terapii de curățare a organismului din interior, prin care se elimină toxinele, metalele grele și radicalii liberi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.