Care alegorice și jumătate de milion de delii: Zundert, Olanda

Diverse Noutăți Uncategorized

Nu știam de aces festival, unul dintre cele mai interesante din Europa. Pe data de 4 septembrie, în orașul Zundert a avut loc pe Corso Zundert, Parada Florilor. Creaturi mistice, diferite scenete, animale, imaginația este pusă la încercare pentru a crea ceva unic, care uimește. 


Voluntari: echie de voluntari muncesc de câteva luni de zile pentru a realiza aceste care alegorice care intră în competiție. Carele pot avea 20 de metri lungime și 9 înălțime.

Parada aceasta este cea mai veche paradă a florilor din Europa și pot veni chiar și 50 000 de vizitatori la eveniment, dacă vremea este bună. Fiecare cartier din Zundert are propriul car.

Zundert este locul de naștere și locul unde a copilărit marele pictor Vincent Van Gogh.

Orașul este foarte aproape de granița cu Belgia și cel mai apropiat oraș mare este Anvers-ul.

parada-flrolor-zundert1

parada-flrolor-zundert2

parada-flrolor-zundert3 < a href=”https://extravita.ro/wp-content/uploads/2016/09/parada-flrolor-zundert4.jpg”>parada-flrolor-zundert4

Sursa

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *