Ryanair din Oradea, două rute noi: spre Milano și Barcelona

ryanair

Ryanair a lansat pe data de 20 Septembrie primele zboruri din Oradea. Și două noi rute: către Barcelona Girona 2 pe săptămână și Milano Bergamo 2 pe săptămână, începând cu luna martie 2017. Acestea vor aduce  60,000 clienți anual pentru Aeroportul Oradea, cel de-al patrulea aeroport pe care operează Ryanair în țara noastră.

Am fost pe drumuri și pe fugă când a venit acest comunicat, excursia în Atena a fost ca un carusel, dar cum zborurile sunt din luna martie anul viitor, am adunat câteva informații utile pe termen lung, pentru cei care doresc să zboare din Oradea cu Ryanair.

Prețurile pornesc de la  19,99 euro/segment și includ taxele de aeroport și două bagaje de mână gratuite: un troller de cabină și o geantă, sau geantă de laptop, sau rucsac mic. Bagajul mare trebuie să încapă sus, iar cel cu numărul doi trebuie pus și ținut sub scaun, trebuie să încapă acolo.

Bagajele de mână gratuite Ryanair: un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de mână de până la 35 x 20 x 20 cm.
Bagajele de mână gratuite Ryanair: un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de mână de până la 35 x 20 x 20 cm. Aceste au fost bagajele mele la recenta excursie în Atne (pozaă la plecarea de pe 19 semptembrie 2016)                                               

2 NOI RUTE Ryanair DIN ORADEA 

Rută Frecvență Dată lansare Tarif de la
Barcelona Girona 2 x săptămână 26 Martie 19.99€
Milano Bergamo 2 x săptămână 29 Martie 19.99€

 

Oradea - Milano, de la 19,99
Oradea – Milano Bergamo, de la 19,99 euro/segment
Ryanair Oradea Barcelona Girona, de la 19,99 euro/segment
Ryanair Oradea Barcelona Girona, de la 19,99 euro/segment
Oradea - Barcelona Girona
Oradea – Barcelona Girona

În Oradea, Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm că tarifele reduse Ryanair au ajuns și la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operăm în România, cu două rute noi către Barcelona Girona și Milano, începând din martie 2017, care vor aduce anual 60,000 clienți pentru Aeroportul Oradea.

Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamo sunt alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România – la începutul lunii am deschis o nouă bază la Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București.

Iar dacă aveți nevoie de mai multe detalii despre Ryanair, uitați două articole cuprinzătoare: 15 lucruri interesante despre Ryanair și Totul despre Ryanair. Totodată, la secțiunea bagaje din blog sunt tot felul de articole utile pentru cei care doresc să călătorească cât mai ușor, doar cu bagajul de mână.

Călătorii frumoase!

bagaj-ryanair2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *