Ryanair a anunțat rezervări record pentru vara 2017 și mai multe curse pe rutele deja existente

ryanair

Ryanair a anunțat un record pentru vânzările în avans de bilete pentru rutele din vara anului 2017. Totodată, vor fi mai multe zboruri pe anumite rute și noi angajări pentru a susține traficul. Totodată, există o promoție la bilete de avion, de 9,99 euro/segment pentru călătorii în perioada februarie-aprilie. 

RUTĂ NOUĂ CĂTRE PALERMO ȘI 3 NOI SERVICII DE VARĂ

Calendarul Vara 2017 București aduce ruta către Palermo, deja anunțată și operațională începând cu luna martie a.c. Vor fi trei zboruri/săptămână.

Ce înțeleg din faptul că sunt rezervări record?

Având în vedere faptul că în general gradul de ocupare al aeronavelor Ryanair este foarte mare spre 100% sau 100% pe unele rute, înseamnă că trebuie să ne grăbim. Mă refer la planurile pe car eni le facem pentru excursiile din vară. Vedem frecvent prețuri mici pe websiteul Ryanair, spre diferite destinații, dar probabil că pentru vară, cu cât așteptăm mai mult cu atât va fi mai dificil să găsim un bilet cu un preț foarte atractiv.

Calendarul Vara 2017 București al Ryanair aduce:

  • 3 aeronave alocate (o investiție de 300m $)
  • 1 nouă rută: Palermo (3 x săptămână)
  • Mai multe zboruri către: Bruxelles Charleroi (9 x săptămână), Dublin (5 x săptămână) și Milano Malpensa (zilnic)
  • 3 noi servicii de vară: Berlin (12 x săptămână), Bristol (2 x săptămână), Timișoara (12 x săptămână)
  • 13 rute în total
  • 104 de zboruri săptămânale
  • 1.9 milioane de clienți p.a.
  • 1,400* locuri de muncă p.a.

Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer, Ryanair, a declarat:

Ryanair este încântată să anunțe rezervări în avans record pentru rutele din Calendarul Vara 2017 București, care include o nouă rută către Palermo, 3 noi servicii de vară către Berlin, Bristol și Timișoara, cât și zboruri extra către Bruxelles, Dublin și Milano, care vor aduce peste 1.9 milioane de clienți p.a. și vor susține 1,400 de locuri de muncă* la Aeroportul București, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul în România. Baza noastră, recent deschisă la București, marchează o investiție de 300 de milioane de $, și, pentru România, urmărim în continuare, să creștem numărul de rute, traficul și turismul,în următorii ani.

Mă bucur de știre, faptul că gradul de ocupare este mare îmi dă încrederea că vom vedea din ce în ce mai multe rute din țară de la noi și noi destinații de explorat. Mi-aș dori… mi-aș dori un zbor spre Amsterdam (deși Bruxelles-ul est aproape și sunt autocare și trenuri direct de la Charleroi), aș mai vrea să văd un zbor spre Sardinia J, Valencia din București, Nisa, Marsilia, Paris. Și mai multe de la Kogălniceanu.

Voi unde v-ați dori să zburați direct cu Ryanair?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *