Rută nouă Ryanair Oradea Londra Stansted bilete de la 14,99 euro/segment către Milano și Barcelona

Promotii

Ryanair, a lansat azi, 23 Feb o nouă rută: Oradea – Londra Stansted. Parte a Calendarului de iarnă 2017, ruta va avea o frecvență de trei zboruri/săptămână, începând cu luna octombrie și puteți rezerva bilete la prețul de 14,99 euro/segment.

Rută nouă Ryanair Oradea Londra Stansted bilete de la 14,99 euro/segment către Milano și Barcelona

Promoție: Oradea – Milano și Barcelona, bilete de le 14,99 euro/segment care se pot cumpăra direct de pe siteul Ryanair aici (am găsit și cu 9,99 sau 12,99) pentru lunile aprilie și mai a.c. Promoția este valabilă până luni, 27 februarie la miezul nopții, dar știți cum este cu promoțiile: cu cât mai repede cu atât mai bine, însă puteți verifica din când în când, se mai eliberează locuri în sistem.

Biletele sunt deja disponibile pe site și includ taxele de aeroport și două bagaje de mână gratuite: un bagaj de mână cu greutatea de până la 10 kg şi dimensiuni maxime de 55 cm x 40 cm x 20 cm, plus 1 geantă mică de până la 35 cm x 20 cm x 20 cm.

Declarații din Comunicatul de Presă Ryanir

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România & CEE, Ryanair, a declarat: “Ryanair este încântată să anunțe o nouă rută din Oradea către Londra Stansted, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând din octombrie, parte a Calendarului Iarna 2017 Oradea, care vafi disponibil pentru rezervări în scurt timp. 

Gheorghe Pasc, Director General al Aeroportului Internațional Oradea, a declarat:

Sunt mulțumit de colaborarea cu compania Ryanair, iar prin operarea celor 3 curse săptămânale pe ruta Oradea – Londra Stansted se realizează aducerea acasă, pe aeroportul orădean, a pasagerilor orădeni care folosesc alte aeroporturi învecinate.”

Sándor Pásztor, Președinte al Consiliului Județean Bihor, a declarat:

”Îmi manifest încrederea că într-un viitor nu prea îndepărtat, numărul destinațiilor operate de la Oradea de către compania Ryanair va crește. Mulțumesc companiei Ryanair pentru efortul făcut până în prezent în vederea desfășurării operării de pe Aeroportul Oradea.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *