Pasagerii Ryanair care achiziționează un loc preferențialpot face check in-ul cu 60 de zile în avans

ryanair

Ryanair a anunțat că toți pasagerii care cumpără un loc preferențial în avion, pot acum să își efectueze check in-ul cu până la 60 de zile în avans. Este ultima îmbunătățire adusă de programul ”Mereu mai bun”.

Toți clienții Ryanair pot să selecteze și să achiziționeze locul preferat din avion, online, atât pe web siteul Ryaair.com cât și în aplicația mobilă, din momentul rezervării cu până la 2 ore înainte de zbor. Totodată, cei care ăși cumpără loc preferențial pasagerii pot să efectueze gratuit check in-ul online sau în aplicație, de la 60 de zile la 2 ore înainte de zbor.

Fiecare pasager Ryanair are un loc alocat, în mod aleatoriu însă, dacă nu a cumpărat un loc preferat, pe care îl poate alege. Alte inițiative recente Ryanair, pentru a deveni o companie iubită, pe lângă utitilatea sa, sunt:

  • Zboruri cu escală de la aeroportul Roma Fiumicino, în viitor urmând să fie adăugate și altele – până acum, ca orice companie low-cost, Ryanair ducea pasagerii între punctul x și y, nu oferea escale.
  • Zboruri Air Europa pe destinații îndepărtate, care se pot rezerva pe siteul companiei: 20 de rute în 16 țări.
  • Un nou parteneriat cu Erasmus, pentru a le oferi studenților reduceri.

Pasagerii care nu cumpără un loc preferențial, pot efectua check in-ul gratuit online sau în aplicația mobilă cu 4 zile până la 2 ore înainte de zbor. Aceștia vor primi un loc alocat, gratuit, însă precum spuneam, aleatoriu. Este posibil să nu stați cu cei cu care călătoriți, uneori se întâmplă, alteori nu, chiar dacă sunteți pe aceeași rezervare. Depinde de câți și-au cumpărat locuri preferențiale, dacă sunt mulți, locurile rămase se împart de către sistem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.