Cinci din travel #martitreiceasuribune 4.07.2017

Piloții cer reglementarea regimului de folosire a dronelor, după un incident în Gatwick Londra, un recin albastru de 2, 40 metri a speriat turiștii din Magaluf, 15 aeroporturi din lume pe care piloții adoră să aterizeze, un recin albastru de 2, 40 metri a speriat turiștii din Magaluf, Will Smith, Jada Smith și fiica Willow au vizitat insulele Ionice și au curățat câteva plaje din Antipaxos și Hugh Jackman navighează în Marea Egee. În știrile de marți, 4 iulie 2017.

1. Piloții cer reglementarea regimului de folosire a dronelor, după un incident în Gatwick Londra

Un zbor EasyJet Napoli-Gatwich a fost redirecționat după ce la aterizare erau mai multe drone. Alte patru zboruri au fost redirecționate în cursul aceleiași zile, piloții cerând reglementarea regimului de folosire a drunelor, altfel existând pericolul unei catastrofe. Se dorește ca fiecare dronă să emită date despre proprietar, printre altele, proprietarul dronei care a cauzat problemele la aeroportul Gatwick nefiind încă identificat.

Sursa: Daily Mail

2. 15 aeroporturi din lume pe care piloții adoră să aterizeze

Telegraph.co.uk au intervievat mai mulți piloți în cadrul unui reportaj menită să arate cele mai plăcute aeroporturi. Ce înseamnă o aterizare perfectă? Peisaj minunat, personal prietenos la sol și vânturi laterale, ceea ce înseamnă că autopilotul este oprit. Deci care sunt cele mai iubite aeroporturi?

   1. Napoli, Italia
   2. Christchurch, Noua Zeelandă
   3. Leeds Bradford, Marea Britanie
   4. Funchal, Madeira, Portugaliza
   5. Innsbruck, Austria
   6. Jersey, Marea Britanie
   7. London Heathrow, Marea Britanie
   8. New York, SUA
   9. Hamilton Island, Whitsundays, Australia
   10. Stavanger, Norvegia
   11. Gibraltar
   12. Beijing, China
   13. Kittilä, Finlanda
   14. Ilulissat, Groenlanda
   15. San Francisco, SUA

  Sursa: Telegraph.co.uk

  3. Un recin albastru de 2, 40 metri a speriat turiștii din Magaluf

  Un rechin albastru le-a dat emoții turiștilor și autorităților, care au închis plaja Cala Major după ce acesta a fost văzut a doua oară aproape de mal. Acesta fusese rănit grav, deoarece fusese vânat cu harponul și în final a fost eutanasiat, eoarece salvarea lui era imposibilă, rănile sale fiind deosebit de grave. Probabil că prezența sa la mal se datora de altfel rănilor, poate căuta ajutor? Specia este deja pe cale de dispariție și acesta era pui, nu a încercat să atace.

   

  Sursa

  4. Will Smith, Jada Smith și fiica Willow au vizitat insulele Ionice și au curățat câteva plaje din Antipaxos

  Săptămâna trecută, Will Smith împrună cu soția și fiica au venit în vacanță în insula Corfu, parte din croaziera din Marea Ionică. Au ajuns și în micuța insula paradisiacă Antipaxos, unde au curățat câeva plaje, luând gunoiul cu ei pe vas. Nu era absolut necesar să facă lucrul acesta, ei venind aici tocmai în săptămâna în care a fost greva gunoierilor, astfel încât s-a transmis un mesaj nu tocmai real, mail ales că știrea a fost preluată de către foarte multe publicații: acela că au găsit plaje superbe care nu merită să fie atât de murdare. UPS. Peisajul este de vis, ador Paxos și Antipaxos! Și oricine vizitează micuțele insule.

  Sursa: KeepTalkingGreece

  Instagram Willow Smith: Paxos, Antipaxos, Corfu

  5. Hugh Jackman navighează în Marea Egee

  În timp ce familia Smith salvează plajele din Antipaxos și au grijă ca toată lumea să afle acest lucru, Hugh Jackman este un alt îndrăgostit de Grecia, acesta bucurându-se de o vacanță în Marea Egee.

  Mult iubitul erou Wolverine a vizitat și insula Mikonos și desigur a împărtășit fanilor imagini din vacanța sa perfectă în Grecia.

  Sursa articolului

  O zi frumoasă de marți să aveți!

Mirela este autoarea blogului ExTraViTa – Experiențe, Visuri, Călătorii, din pasiune pentru călătorii și aventură. Blogul ExTraViTa este unul dintre cele mai citite din România, subiectele preferate fiind legate de călătorii solo, croaziere, ponturi legate de călătorii, bagaje, modă și frumusețe pe drum.

Lasă un răspuns