Ryanair: 1 miliard de pasageri, rezervări controlate vocal și noi scaune în avioane

Ryanair a depășit traficul de 1 miliard de pasageri și a avut iar un trafic record în luna iulie. Cu această ocazie compania a anunțat câteva noutăți și totodată că ne așteaptă multe alte surprize. Cu peste 100 de milioane de pasageri anual, sunt curioasă când o să se treacă pragul de 2 miliade! Să luă pe rând știrile:

1 miliard de pasageri și îmbunătățiri în programul ”Mereu mai bun”

Știți programul ”Mereu mai bun”: cel prin care compania și-a propus să devină și iubită de pasageri, nu doar foarte utilă. 

Din 2 august, la Ryanair este disponibilă recunoașterea vocală Alexa – prin care clienții pot căuta zboruri, hoteluri și diferite informații despre zboruri pe pagina Ryanair.com.

Totodată, începând cu anu 2019, compania a anunțat că pasagerii Ryanair vor avea mai mult spațiu decât cei de la clasa economică Lufthansa și British Airways.

Noile scaune slimline au fost comandate către compania Zodiac din SUA, vor fi disponibile pe navele Boeing 737 MAX “Gamechanger”. Pasagerii vor avea mai mult spațiu pentru bagaje și pentru picioare, navele fiind reproiectate (interiorul), adică se va elimina bucătăria din spate, se vor adăuga 8 locuri suplimentare, spațiul dintre scaune fiind de 31 inch lărgit ( 78,76 cm).

Alte inițiative din ultima perioadă: 

  • Zboruri de conexiune în Roma și Milano
  • Zboruri de lung curier ale Air Europa via Madrid disponibile la vânzare
  • Un parteneriat exclusiv cu Rețeaua Studenților Erasmus
  • Integrarea Apple Pay pentru 6 piețe inițiale
  • Dezvoltarea portalului Ryanair Rooms 

Primul zbor Ryanair: 1 iulie 1985. Azi, compania a ajuns la 1 miliard

Traficul de pasageri din luna iulie a.c.

  • A crescut cu 11% până la 12.6 milioane de clienți.
  • Gradul de ocupare a crescut cu 1% până la 97%
  • Traficul anual până în iulie a crescut cu 13% până la 125.1 de milioane de clienți.

Nu știu de ce, dar știrile acestea mi-au făcut poftă să îmi rezerv un bilet de avion! 

O zi frumoasă!

Mirela este autoarea blogului ExTraViTa - Experiențe, Visuri, Călătorii, din pasiune pentru călătorii și aventură. Blogul ExTraViTa este unul dintre cele mai citite din România, subiectele preferate fiind legate de călătorii solo, croaziere, ponturi legate de călătorii, bagaje, modă și frumusețe pe drum.

Lasă un răspuns