Programul Ryanair iarna 2018: 4 rute noi și mai multe zboruri spre Atena, Londra, Milano și Timișoara

ryanair

Ryanair a anunțat programul zborurilor pentru iarna 2018: 4 rute noi și mai multe zboruri spre Atena, Londra, Milano și Timișoara. Pe lângă noile rute (anunțate deja) Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, vor fi mai multe zboruri către Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo și Timișoara. Acestea vor deservi 1.850.000 de clienți anual, deoarece Ryanair își extinde operațiunile din București cu 18%.

După ce Ryanair a anunțat retragerea din Oradea, Craiova și Timișoara, anunță întărirea prezenței pe aeroportul din București. Am solicitat un punct de vedere și acesta este:

”Deoarece realizăm o analiză permanentă a fiecărei din cele 1.800 de rute ale noastre, din motive comerciale, am închis baza noastră din Timișoara (1 aeronavă). Două rute către Milano și București din/către Timișoara vor continua să fie operate cu aeronave alocate altor baze pe durata programului Vara 2018. De asemenea, ruta din Oradea către Londra Stansted nu va mai fi operată începând cu 31 mai. Cu toate acestea vom continua să operăm 4 rute din Oradea către Düsseldorf Weeze, Memmingen, Milano Bergamo și Girona, acestea fiind disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”

Deci ce vom avea din București pentru iarna 2018 (sunt destul de entuziasmată de câteva dintre rutele acestea):

Programul Ryanair Iarna 2018 București:

  • 4 rute noi către: Amman (2 săptămână), Marsilia (2 săptămână), Palermo (2 săpămână.) și Paphos (2 săptămână)
  • Mai multe zboruri către: Atena (zilnic), Londra S. (dublu zilnic), Milano B. (zilnic) și Timișoara (16 săptămână)
  • 16 rute în total, incluzând: Berlin (10 săptămână), Bruxelles Charleroi (zilnic) și Roma Ciampino (12 săptămână)
  • 1.850.000 de clienți p.a. (+18%)

 Zborurile pot fi rezervate până în martie 2019, cu îmbunătățirile aduse de programul “Always Getting Better” din 2018:

  • Tarife reduse pentru bagajele înregistrate – o taxă de 25€ pentru un bagaj de 20kg – pentru mine tentant doar dacă am un zbor direct acasă și vin din Germania de exemplu, de unde îmi place să cumpăr tot felul de produse de îngrijire pentru că sunt super bune și ieftine.
  • Zboruri de legătură în Milano, Roma și Porto, cu mai multe aeroporturi ce vor urma – un lucru extraordinar, înseamnă că nu avem două bilete, ci că sunt zboruri cu escală.
  • Ryanair Rooms cu 10% în Credit de Călătorie – nu am încercat facilitatea până acum
  • Ryanair Transfers – opțiuni diversificate de transport terestru cu noul partener Car Trawler – nu am încercat
  • Promisiunea punctualității – 90% dintre zborurile noastre vor fi la timp – am fost mereu foarte mulțumită de punctualitatea Ryanair, nu am avut nicio surpriză neplăcută.
  • Promisiunea de preț – găsește un tarif mai mic și îți vom returna diferența + 5€ în contul My Ryanair – am găsit mereu cele mai mici tarife la Ryanair. Atât de mici că am preferat de exemplu de curând să zbor București berlin și să iau de acolo Flixbus către Hanovra și retur, decât să iau bilet direct București Hanovra. Cu diferența de preț am stat câteva zile în Berlin.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

Suntem încântați să lansăm programului nostru de Iarnă 2018 pentru București cu 4 rute noi către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, dar și cu frecvențe mărite către Atena, Londra, Milano și Timișoara, ce vor livra 1.850.000 de clienți p.a., deoarece Ryanair crește cu 18% pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Consumatorii româniși vizitatorii pot acum să-și rezerve locurile disponibile în programul de Iarnă 2018, cu tarife în continuă scădere, astfelcă nu a fost vreodată un moment mai bun de a-și rezerva un zbor la tarif redus cu Ryanair.

Promoție: 9.99€ pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică, 15 aprilie direct pe pagina Ryanair. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *