vlog peloponez greceia

Vlog nou RO: 5 zile în Peloponez

Grecia Peloponez

OPA! Opa nina nina nai…. Când te rătăcești în labirintul din Monemvasia… Cum a fost călătoria noastră în spatele pozelor frumoase de vacanță în acest clip filmat în limba maternă. Am terminat azi la ora 5:02 dimineața acest vlog, la care lucrez de vineri.

Neîntrerupt ultimele 11 ore (de ce credeam că dacă plec din Corporate muncesc mai puțin sau am weekenduri?), pentru că am vrut să fie gata la început de săptămână. Doream de mult timp să vizitez Peloponezul. În acestă peninsulă uriașă – sau insulă după unii – găsim Grecia tradițională. Dar și multe situri arheologice, orașe de poveste, teatre, mitologie, istorie și tot ce poate avea Grecia mai frumos în materie de plaje, gastronomie, farmec autentic.

În cinci zile doar ce am tras un pic cortina asupra acestui loc. Însă înseamnă că a fost o călătorie reușită: am plecat cu sentimentul că vrem mai mult, vreau să stăm mai mult în fiecare loc.

Ghidul nostru Akis insista să numească Peloponez cea mai mare insulă a Greciei, considerată a fiind Creta oficial. Peninsula Peloponez a fost despărțită de fapt (chiar dacă de către om) total de continent de Canalul de Corint. Deci cum este corect? Probabil că la un moment dat o să se soluționeze și această controversă.

Am avut o premieră în această excursie: am lăsat acasă aparatul DSLR, mirrorless-ul, tot. Nu am luat decât un telefon ASUS ZenFone 4 și cred că m-am descurcat binișor cu el. Adică clar că nu știu eu să îi folosesc toate opțiunile, dar la fel era și cu celelalte camere care mi-au trecut prin mână.

A și nu am folosit niciun stabilizator, am filmat efectiv cu telefonul în mână, în mare grabă, pentru că am fost mereu pe fugă. Iar de editat, am editat cu iMovie, adică un program simplu, gratuit. Mă gândesc însă să evoluez și aici. În timp. Dacă vă place clipul, nu vă sfiiți să dați like, subscribe, să lăsați un comentariu 🙂

Uitați cum a fost excursia din Peloponez:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.