Websiteul Ryanair și aplicația mobilă se vor închide pentru 12 ore

ryanair

Azi Ryanair a anunțat că atât websiteul companiei, cât și aplicația mobilă vor fi închise pentru o actualizare de sistem. Check-inul online nu va fi disponibil în tot acest timp, Websiteul și aplicația vor fi închise din 7 noiembrie ora 17:00 ora Regatului Unit (15:00 ora României) până pe data de 8 noiembrie ac.c la ora 5:00 dimineața UK (3:00 dimineața ora României).

  • Toți clienții Ryanair care vor călători în această perioadă au fost notificați prin email și SMS, pentru a le indica să facă check in-ul online până pe data de 6 noiembrie.
  • Noi rezervări sau schimbări de zbor nu vor fi disponibile în această perioadă.
  • Totodată, check in-ul trebuie efectuat online, nu în aplicația mobilă și printat bording pass-ul.

Atenție: cei care nu au achiziționat bilet direct de pe siteul companiei, ci prin diferiți terți, nu primesc mailul respectiv. Dacă vă regăsiți în această situație, luați legătura cu furnizorul vorstru, cu cel de la care ați cumpărat biletul de avion.

Robin Kiely, Head of Communication Ryanair a declarat: „În cadrul dezvoltării noastre digitale, închiderea și actualizarea sistemului vor avea loc pe 12 ore, de la ora 17:00 (ora Regatului Unit), miercuri, 7 noiembrie, până la ora 05:00 (ora Regatului Unit), joi, 8 noiembrie, serviciul de check-in online nu va fi disponibil. De asemenea, rezervările și modificările zborurilor nu vor fi disponibile în această perioadă. Clienții care călătoresc miercuri sau joi ar trebui să efectueze check-in pentru zborul lor marți, 6 noiembrie. Ne cerem scuze sincer pentru orice neplăcere cauzată de această actualizare, ceea ce va îmbunătăți în continuare Ryanair.com, cel mai mare site web pentru călătorii din Europa „.

 Sunt curiasă să văd cum vor arăta siteul și aplicația Ryanair după actualizare și cu ce va veni în plus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *