Viena, Bruxelles, Edinburgh, 9,99 euro – promoție de toamnă Ryanair

Promotii ryanair

Luna Octombrie este ideală pentru un city-break, să ne mai alinăm nostalgia. Ryanair a lansat astăzi promoția “Toamna minunată”, cu 25% reducere pentru 1 milion de locuri din întreaga sa rețea de rute europene. Promoția este disponibilă pentru călătorii în perioada noiembrie – mai și poate fi găsită doar pe websiteul companiei până la miezul nopții, Duminică, 13 octombrie. Și sunt multe tarife excelente, chiar și pentru călătorii în luna octombrie, e la 9,99 euro pe sens în Viena, Edinburgh, Bruxelles. Și multe alte tarife mici în toate celelalte destinații.

Nu trece săptămâna fără să ne pună pe jar o nouă promoție la bilete de avion. Azi am primit un nou comunicat de presă de la Ryanair și căutând pe site prețurile anunțate, am văzut că în toate destinațiile sunt oferte excelente. Numai să avem flexibilitate pentru a efectua călătoria atunci când sunt cele mai mici tarife. Dar oricum ar fi, toate tarifele au o reducere de 25%.

Și dacă tot călătoriți cu Ryanair, aruncați o privire și pe revista de bord. Au prețuri foarte bune pentru o mulțime de produse, precum parfumuri, creme, accesorii.

Din București (sunt tarife mici din orice destinație, trebuie să căutați pe site cu funcția caută tariful)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *