qatar airways

Qatar Airways: Zanzibar 539 euro, Seychelles 649 euro, Maldive 609 euro și multe altele

Promotii

Qatar Airways are o promoție cu reducere de 30% la prețul biletelor de avion. Astfel, vedem prețuri excelente pentru Zanzibar, Seychelles, Maldive și multe alte destinații exotice. Pe lângă ofertele din titlu (bilet dus-întors cu taxe cu tot), mai sunt oferte pentru Phuket cu 441 euro dus întors. Unele destinații, precum Zanzibar, nu necesită carantina, așa că poate fi o un loc ideal pentru o evadare la căldură mare. Zborurile însă se pot efectua până în septembrie 2021. În plus, Qatar Airwys are o politică foarte bună pentru reprogramarea zborurilor și multă flexibilitate.

Mi se pare ușor ireal să scriu acum despre promoții la bilete de avion spre destinații îndepărtate. Pregătesc un articol nou despre tendințe și călătorii. Din nefericire, nu am prea mult de spus față de articolul din aprilie, cam am avut dreptate până acum. Tocmai de aceea cred că nu trebuie să amânăm călătoriile pe care ne doream să le facem. Desigur, dacă avem posibilitatea și cu precauțiile dictate de condițiile actuale.

Qatar Airways a lansat campania: Haideți să redescoperim lumea împreună

Vedeți mai jos oferta și mai ales, căutați biletele de avion direct pe websiteul Qatar Airways. Cred că vom aștepta mult și bine până când vor reveni lucrurile ”la normal”. De fapt, cred că se va schimba mult normalul. Nu aș amâna nimic din ceea ce îmi doresc să fac, pentru vremuri ”mai bune”. Posibil ca peste ceva timp, acestea să fie acele vremuri mai bune. Habar nu avem, trebuie să trăim în prezent, nu într-un viitor care nu se știe cum va fi. Să nu ne punem viața în așteptare pentru ceva ce nu știm ce va fi. Să o trăim azi.

Acestea fiind spuse, trebuie să ne luăm măsuri de precauție: 

– Asigurări (să includă riscul COVID, atât pentru sănătate cât și pentru storno/returnare bani în caz de anulare excursie).

– Să verificăm condițiile de returnare a banilor în cazul în care se închide o anume destinație. Sau de schimbare a biletului de avion.

– Să evităm să călătorim dacă ne aflăm în grupa de risc sporit.

– Să ne informăm corect și din timp asupra condițiilor de călătorie și să verificăm periodic dacă s-a schimbat ceva.

Cele mai bune oferte din București:

Colombo, Sri Lanka: 462 euro dus întors

Tokyo: 480 euro dus-întors

Seychelles: 640 euro dus-întors

Seul: 517 euro dus-întors

Zanzibar: 532 euro dus-întors

Maldive: 607 euro dus-întors

Phuket: 441 euro dus-întors.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *