top remitly

Românii vor să se mute în Germania, majoritatea lor. însă Canada este țara în care vor cei mai mulți oameni să emigreze

Noutăți

În perioada ianuarie-octombrie 2020 crescut cu 29% numărul de căutări pe Goolge legate de emigrare, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Având la bază căutările oamenilor, compania Remitly a realizat un top al țărilor unde doresc să emigreze cetățenii altor state. Canada este pe locul 1 în topul de dorințe al oamenilor din 30 de țări! Cine unde vrea să emigreze? Rușii vor în SUA, este bătaie mare pentru Japonia și m-a amuzat rocada Fiji – Noua Zeelandă. Iar Germania este în topul multor țări europene.

Topul a fost realizat luându-se în considerare țara aflată pe locul 1 în căutările cetățenilor fiecărei țări dintre cele care au fost studiate. Mai multe detalii privind modalitatea de realizare a acestui top și mai multe hărți regăsiți pe websiteul companiei Remitly. 

Veți vedea că nu sunt rezultate din multe țări, printre care China, Iran, Mongolia, alte țări asiatice, multe țări din Africa și câteva din alte părți.

Top 10 țări țintă pentru emigrare

 Canada: cetățenii din 30 de țări doresc să se mute aici

India, Pakistan, Irlanda, Marea, Britanie, Belgia, Tunisia, Israel, Azerbaijan, Qatar, Oman, Liban, Madagascar, Seychelles, Mauritius, Kenya, Tanzania, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibia, Africa de Sud, Nigeria, Ghana, Mexic, Belize, Bahamas, Republica Dominicană, Antigua și Aruba, Barbados, Grenada.

Japonia: 13 țări, iar la unison canadienii și americanii

Muntenegru, Georgia, Nepal, Myanmar, Thailanda, Laos, Cambodgia, Taiwan, Filipine, Indonezia, Australia, SUA, Canada.

Spania 12 : Suedia, Filnlanda, Olanda, Argantina, Chile, Bolivia, Peru, Ecuador, Panama, Columbia, Costa Rica, El Salvador

Germania 8: Albania, Turcia, Grecia, România, Bulgaria, Polonia, Elveția, Cehia. Se pare că Germania își datorează popularitatea cetățenilor europeni!

QATAR 6: Iordania, Arabia Saudită, Maldive, Liban, Oman, Sri Lanka.

Australia 5: Malta, Singapore, Malaysia, Bhutan, Israel.

Elveția 4: Italia, Germania, Austria, Monaco.

Portugalia 3: Mozambic, Brazilia, Cape Verde.

SUA 2: Norvegia și Rusia.

Marea Britanie 2: Japonia, Santa Lucia.

Cele mai populare destinații pentru oamenii pe regiuni:

America de Sud

Cu o singură excepție, oamenii din America de Sud doresc în Spania. Excepția o constituie brazilienii, care doresc în Portugalia.

Caraibe

Marea majoritate doresc în Canada.

Europa

Cea mai populară destinație este Germania, urmată de Elveția și Austria. Excepții: portughezii doresc în Olanda, islandezii în Danemarca, iar ucrainienii vor în Polonia.

America de Nord: Japonia

Atât americanii, cât și canadienii doresc în Japonia. Să vedem dacă vor avea loc că văd că este multă bătaie pe această țărișoară frumoasă și atât de dorită.

Africa vrea în Canada

Aproape toți cei care au fost monitorizați au răspuns că doresc în Canada. Opinie separată fac marocanii, care doresc în Turcia, egiptenii, care vor în Oman și oamenii din Mozambic, care doresc în Portugalia.

Asia

Marea majoritate dintre cei care au fost monitorizați doresc în Canada, sau în Japonia.

Oceania

Neo-zeelandezii doresc să se mute în Fiji, iar cei din Fiji vor în Noua Zeelandă. Să facă o rocadă, zic :D. Australienii doresc în Japonia.

Mi-a plăcut mult Germania, peste tot pe unde am fost, dr în mod special Hanovra și Kiel. Însă nu am o tragere de inimă specială pentru a sta acolo pe termen lung, deși îmi doresc să mai vizitez sau să revizitez anumite locuri. În Austria mi-a plăcut mult de tot în Vorarlberg. Însă dacă ar fi să aleg un loc pe sufletul meu, ar fi sudul Franței, Italia, Spania sau Portugalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *