Categories: Consursuri

Noul meu partener de călătorie, steamer-ul Philips: review și concurs

Știți că acum ceva timp vă povesteam într-un articol despre un produs tocmai bun de dat cadou unui călător pasionat: steamer-ul de la Philips. La momentul respectiv nici nu bănuiam că în foarte scurt timp voi și deține un astfel de produs, pe care mi-l doream de ceva timp: mi-a atras atenția la un moment dat și de atunci rămăsesem cu gândul la el, mai ales că aveam câteva rochii pe care pur și simplu nu le puteam lua cu mine în călătorii pentru că nu le putam călca decât cu abur, asta dacă nu le dădeam la curățătorie și pentru asta chiar nu aveam timp în vacanțe.

Sunt fană Philips de când mă știu la capitolul fiare de călcat: nu am avut niciodată altceva, asta pentru că am avut primul de aici și nu le-am înlocuit decât când tehnologia chiar inventa ceva ce nu mai performa vechiul model. Și culmea coincidenței, actualul meu fier are chiar aceeași culoare, alb cu lila.

Îmi place mult steamerul, l-am luat deja în Germania în recenta excursie din Kiel, abia aștept să îl folosesc și în alte călătorii și mă bucur să lansez și un concurs, în urma căruia puteți câștiga un aparat la fel ca al meu.

Ce este steamerul Philips?

Un aparat de călcat vertical portabil, ideal pentru vacanțe, mai ales cea de vară, deoarece are un design ergonomic și compact, doar apeși și netezești cutele.

Mai mult, aburul puternic îndepărtează și mirosurile neplăcute din haine

Sunt bazate pe tehnologie cu abur 100% care nu afectează materialul și nu necesită masă de călcat pentru că nu este dotat cu talpa clasică încinsa la temperatura ridicată.

Chiar daca nu poate inlocui fierul de călcat, este foarte eficient pentru retușuri de ultim moment, pentru vacanțe și pentru materiale delicate.

Cum funcționează?

Torni apă în dispozitiv, aștepți 45 de secunde (nu am cronometrat, dar s-a încălzit imediat) și voila. Pentru rochia fluture am încărcat rezervorul de 2 ori și jumătate, dar a meritat :D, am rezolvat rapid. Dar nu înlocuiește un fier de călcat normal, nu poți să te descurci numai cu el la orice, este migălos, însă este ideal de luat în vacanțe și pentru retușuri de ultim moment.

Paranteză rochia fluture: îmi este foarte dragă, este din mătase și organza, de la Rhea Costa, o am demult, dar șomează tocmai din cauză că trebuie călcată cu abur sau dată la curățat de fiecare dată: am purtat-o o dată și după ce am mers la 5 curățătorii unde angajații au cam strâmbat din nas și mi-au spus că nu își asumă nimic dacă se strică, ceea ce este foarte posibil, m-am lăsat păgubașă: aflasem de unele locuri unde acceptă lucruri de acest tip, dar m-am luat cu altele. Însă cu un aparat cu abur vertical nu am probleme, am spălat-o la mână și am uscat-o, mi-am spus că dacă o stric măcar să o stric cu mâna mea, dar nu a fost cazul :D.

De ce m-am atașat foart rapid de Steamerul Philips

  • Este foarte ușor de manevrat și de utilizat. Nu trebuie decât să ai hainele așezate pe un umeraș și să calci hainele, din poziție verticală, fără să le atingi (eu nu am respectat asta, din exces de zel am lipit de material, dar în instrucțiuni scrie că practic calci cu aburul, nu cu aparatul.
  • Fiind cu aburi nu arde materiale fine: este perfect pentru rochițele de vacanță, materiale fluide, vaporoase. Practic poate fi folosit pe orice tip de material, fără teamă: materiale sintetice, mătăsuri fine, atlas, tafta, organza, aplicații peste care nu poți trece cu talpa unui fier obișnuit, orice. Știu că am ars căptușeala de la o bluză doar prin faptul că am încercat să o usuc cu feonul; am incercat steamer-ul Philips pe ea din curiozitate și a mers șnur.
  • Are și o perie, care se atașează ușor și este necesară pentru sacouri, pantaloni de costum etc.
  • Poate fi transportat ușor în călătorii, chiar poate fi luat în bagajul de mână
  • Excelent pentru retușuri de ultim moment
  • I-am simțit lipsa, chiar când nu știam de el: fier de călcat găsești în multe locuri, mai ales dacă stai la hotel, dar nu mereu foarte bun, nu mereu nou și niciodată nu am văzut cu abur. Am înghițit de cîteva ori în sec și ori am ieșit șifonată, ori am luat ceva care nu se calcă.




Concurs Philips Steamer: Voi ce haine de vară dificil de călcat aveți în garderobă?

Premiul:

Premiul constă într-un Steamer Philips, exact ca al meu 🙂

Ce trebuie să faceți?

Să postați un comentariu pe blog în care să răspundeți la întrebarea: ‘’Voi ce haine de vară dificil de călcat aveți în garderobă?’’

Perioada de desfășurare a concursului:

13 – 20 iulie, urmând ca premiul să fie acordat în baza unei extrageri realizate cu ajutorul websiteului random.org , pe care o voi realiza în data de 21.07.2016, când voi anunța și câștigătorul.

Câștigătorul va fi anunțat printr-o actualizare a acestui articol și pe pagina de Facebook Extravita.

Pentru alte detalii referitoare la modalitatea de intrare în posesie a premiului și despre premiu, consultați regulamentul concursului aici.

Update: câștigătoarea concursului este Beatrice Butnaru:

Răspuns: ”O ie, 2 rochite de matase si ceva pantaloni de in.”, nr. 5. I-am trimis datele către organizator conform Regulamentului și urmează să fie contactată pentru expedierea premiului. Dacă nu va răspunde în timpul stipulat, extragerea se va realiza din nou. Îi doresc să se bucure de premiu în călătorii și aștept feedback dacă Philips Steamerul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor :).

La concurs au fost luate în considerare răspunsurile de la postarea de pe blog și cele de la postarea de pe Pagina ExTraViTa de FaceBook. 

Succes și călătorii frumoase!

View Comments

Recent Posts

Gabrovo – Inima Verde a Bulgariei

Bulgaria este de mulți ani pe lista mea turistică. În fiecare an mă apropii cu…

o lună ago

10 motive pentru care să vizitezi orașul Sofia, capitala Bulgariei

Bulgaria este o țară pe care noi românii o frecventăm în vacanțele noastre mai ales…

9 luni ago

Circuit Turcia Caria – Patara, râul Azmak, plaje, natură, vestigii antice

M-a fascinat întotdeauna Anatolia, atât de misterioasă, încărcată de istorie, spiritualitate și peisaje superbe. Doream…

10 luni ago

După 100 de ani, se va putea înota în râul Sena, Paris

Vreme de multe secole, parizienii au făcut baie în râul Sena. Mai mult, atunci când…

10 luni ago

Zbor Air Serbia Belgrad, Aeroportul Nikola Tesla, servicii, lounge-uri, bagaje, catering

Am zburat de curând cu Air Serbia pentru prima oară, un zbor scurt, București-Belgrad și…

2 ani ago

Concurs Palm Beach: două nopți cu AI la Nisipurile de Aur cu familia și patrupedul

Vara aceasta va fi o vară lungă și frumoasă, singura problemă este că trece prea…

2 ani ago