Noul meu partener de călătorie, steamer-ul Philips: review și concurs

Consursuri

Știți că acum ceva timp vă povesteam într-un articol despre un produs tocmai bun de dat cadou unui călător pasionat: steamer-ul de la Philips. La momentul respectiv nici nu bănuiam că în foarte scurt timp voi și deține un astfel de produs, pe care mi-l doream de ceva timp: mi-a atras atenția la un moment dat și de atunci rămăsesem cu gândul la el, mai ales că aveam câteva rochii pe care pur și simplu nu le puteam lua cu mine în călătorii pentru că nu le putam călca decât cu abur, asta dacă nu le dădeam la curățătorie și pentru asta chiar nu aveam timp în vacanțe.

Sunt fană Philips de când mă știu la capitolul fiare de călcat: nu am avut niciodată altceva, asta pentru că am avut primul de aici și nu le-am înlocuit decât când tehnologia chiar inventa ceva ce nu mai performa vechiul model. Și culmea coincidenței, actualul meu fier are chiar aceeași culoare, alb cu lila.

Îmi place mult steamerul, l-am luat deja în Germania în recenta excursie din Kiel, abia aștept să îl folosesc și în alte călătorii și mă bucur să lansez și un concurs, în urma căruia puteți câștiga un aparat la fel ca al meu.

Concurs Philips Steamer ExTraViTa2

Ce este steamerul Philips?

Un aparat de călcat vertical portabil, ideal pentru vacanțe, mai ales cea de vară, deoarece are un design ergonomic și compact, doar apeși și netezești cutele.

Mai mult, aburul puternic îndepărtează și mirosurile neplăcute din haine

Sunt bazate pe tehnologie cu abur 100% care nu afectează materialul și nu necesită masă de călcat pentru că nu este dotat cu talpa clasică încinsa la temperatura ridicată.

Chiar daca nu poate inlocui fierul de călcat, este foarte eficient pentru retușuri de ultim moment, pentru vacanțe și pentru materiale delicate.

Cum funcționează?

Torni apă în dispozitiv, aștepți 45 de secunde (nu am cronometrat, dar s-a încălzit imediat) și voila. Pentru rochia fluture am încărcat rezervorul de 2 ori și jumătate, dar a meritat :D, am rezolvat rapid. Dar nu înlocuiește un fier de călcat normal, nu poți să te descurci numai cu el la orice, este migălos, însă este ideal de luat în vacanțe și pentru retușuri de ultim moment.

Paranteză rochia fluture: îmi este foarte dragă, este din mătase și organza, de la Rhea Costa, o am demult, dar șomează tocmai din cauză că trebuie călcată cu abur sau dată la curățat de fiecare dată: am purtat-o o dată și după ce am mers la 5 curățătorii unde angajații au cam strâmbat din nas și mi-au spus că nu își asumă nimic dacă se strică, ceea ce este foarte posibil, m-am lăsat păgubașă: aflasem de unele locuri unde acceptă lucruri de acest tip, dar m-am luat cu altele. Însă cu un aparat cu abur vertical nu am probleme, am spălat-o la mână și am uscat-o, mi-am spus că dacă o stric măcar să o stric cu mâna mea, dar nu a fost cazul :D.

De ce m-am atașat foart rapid de Steamerul Philips

  • Este foarte ușor de manevrat și de utilizat. Nu trebuie decât să ai hainele așezate pe un umeraș și să calci hainele, din poziție verticală, fără să le atingi (eu nu am respectat asta, din exces de zel am lipit de material, dar în instrucțiuni scrie că practic calci cu aburul, nu cu aparatul.
  • Fiind cu aburi nu arde materiale fine: este perfect pentru rochițele de vacanță, materiale fluide, vaporoase. Practic poate fi folosit pe orice tip de material, fără teamă: materiale sintetice, mătăsuri fine, atlas, tafta, organza, aplicații peste care nu poți trece cu talpa unui fier obișnuit, orice. Știu că am ars căptușeala de la o bluză doar prin faptul că am încercat să o usuc cu feonul; am incercat steamer-ul Philips pe ea din curiozitate și a mers șnur.
  • Are și o perie, care se atașează ușor și este necesară pentru sacouri, pantaloni de costum etc.
  • Poate fi transportat ușor în călătorii, chiar poate fi luat în bagajul de mână
  • Excelent pentru retușuri de ultim moment
  • I-am simțit lipsa, chiar când nu știam de el: fier de călcat găsești în multe locuri, mai ales dacă stai la hotel, dar nu mereu foarte bun, nu mereu nou și niciodată nu am văzut cu abur. Am înghițit de cîteva ori în sec și ori am ieșit șifonată, ori am luat ceva care nu se calcă.

Concurs Philips Steamer ExTraViTa4
Concurs Philips Steamer ExTraViTa6
Concurs Philips Steamer ExTraViTa7

Concurs Philips Steamer ExTraViTa5
Concurs Philips Steamer ExTraViTa8

Concurs Philips Steamer ExTraViTa9

Concurs Philips Steamer ExTraViTa3

Concurs Philips Steamer: Voi ce haine de vară dificil de călcat aveți în garderobă?

Premiul:

Premiul constă într-un Steamer Philips, exact ca al meu 🙂

Ce trebuie să faceți?

Să postați un comentariu pe blog în care să răspundeți la întrebarea: ‘’Voi ce haine de vară dificil de călcat aveți în garderobă?’’

Perioada de desfășurare a concursului:

13 – 20 iulie, urmând ca premiul să fie acordat în baza unei extrageri realizate cu ajutorul websiteului random.org , pe care o voi realiza în data de 21.07.2016, când voi anunța și câștigătorul.

Câștigătorul va fi anunțat printr-o actualizare a acestui articol și pe pagina de Facebook Extravita.

Pentru alte detalii referitoare la modalitatea de intrare în posesie a premiului și despre premiu, consultați regulamentul concursului aici.

Update: câștigătoarea concursului este Beatrice Butnaru:

Răspuns: ”O ie, 2 rochite de matase si ceva pantaloni de in.:)”, nr. 5. I-am trimis datele către organizator conform Regulamentului și urmează să fie contactată pentru expedierea premiului. Dacă nu va răspunde în timpul stipulat, extragerea se va realiza din nou. Îi doresc să se bucure de premiu în călătorii și aștept feedback dacă Philips Steamerul s-a ridicat la înălțimea așteptărilor :).

Captură de ecran din 2016.07.21 la 17.15.47

La concurs au fost luate în considerare răspunsurile de la postarea de pe blog și cele de la postarea de pe Pagina ExTraViTa de FaceBook. 

Succes și călătorii frumoase!

Concurs Philips Steamer ExTraViTa1

234 thoughts on “Noul meu partener de călătorie, steamer-ul Philips: review și concurs

  1. Cele mai grele articole de imbracaminte din bagajul meu de calator, mi se par camasile care niciodata nu pot sa le impachetez fara sa ramana cateva linii, iar al 2-lea cel mai dificil sunt pantalonii de vara, subtiri si usor sifonabili

  2. Cu toții avem astfel de probleme,marea majoritate a hainelor de vara au nevoie sa fie călcate cu atenție. Nu putem merge cu o rochie,tricou,cămășa și sa nu arate ok pe noi…
    Cred ca un astfel de aparat este necesar tuturor,indiferent de sezon sau de materialul hainelor.

  3. Am nevoie de asa ceva in viata mea, pentru ca m-au terorizat rochitele bebelinei mele, pline de volanase si dantele! 🙂

  4. Rochitele fetitei mele sunt greu de calcat, se sifoneaza rapid.
    Nici cu pantalonii de vara pentru mine nu ma descurc mai usor in calatorii 🙂

  5. Multumesc, Mirela pentru toate articolele tale! Eu am o problema cu rochiile vaporoase, bluzele colorate de bumbac si fustele din vascoza. 🙂

  6. Urmaresc blogul tău frumos populat cu sfaturi și locuri de vacanță. Chiar am alcătuit câteva destinații unde îmi doresc să pășesc datorită articolelor tale.
    Trecând la lucrurile astea mai casnice, din seria vară și haine faine 🙂 port în special ținute lejere, care îmi oferă și nota de eleganță pe care o caut în fiecare zi pentru doza de feminitate. În topul pieselor vestimentare indrăgite, dar care îmi răpește zeci de minute la călcat este o cămasă de mătase de un albastru marin incredibil de frumos, a cărei falduri și zeci de încrețituri îmi cad atât de bine, însă la care de multe ori am renunțat nu datorită faptului că nu aveam cu ce să o asortez, ci pentru că după împachetarea în bagaj reaplicarea procesului de călcare ajungea să îmi dea mari bătăi de cap. Și apoi, nu știu cum se face că la toate prietenele mele am auzit de cel puțin o bluză, rochie, fustă preferată care se lasă greu de călcat. O fi vreo lege de-a lui Murphy :))

  7. Cel putin o rochita am pe care o calc taree greu din cauza tesaturii, dar si pentru ca nu am un aparat performant si nici rabdare nu prea am!
    Se mai adauga cate o fusta, o camasa de -a mea sau a sotului!

  8. Am o rochie foarte draga din voal pe care am luat-o cu mine in cele mai recente vacante, dar nu am putut sa o port pentru ca bineinteles, de fiecare data ajung cu ea sifonata in bagaj. Am incercat tot felul de moduri de aranjare/impachetare in bagaj, dar nu au functionat 🙁 . Iar fierul de calcat ocupa prea mult loc in bagaj :)))

  9. O bluza cu franjuri si o rochie dintr-un material mai delicat care are in talie o banda elastica in jurul careia se formeaza multe cute.

  10. Eu am 3 bluze din mătase și 4 rochii albe pe care nu le iau cu mine în vacanțe pentru simplul motiv că se șifonează foarte repede. Anul acesta le-am găsit prin dulap în timp ce îmi făceam bagajul, pentru excursia în Bulgaria. Îmi doresc de ceva timp acest fier de călcat am auzit multe despre el și sunt curioasă dacă reușește să-mi calce bluzele și rochițele.

  11. Port rochii vaporoase care se calca mai greu , uneori prefer sa le intind bine dupa ce le spal dar niciodata nu le iau in vacanta fiindca se calca greu .

  12. cel mai greu de calcat sunt o pereche de pantaloni dintr-n fel de matasica subtire pe care ii calc punand deasupra o bucata de material. mai am o rochie multicolora si o fusta galbena din bumbac mai gros si pierd o gramada de timp sa scap de cutele lor

  13. Vara port multe rochite foarte subțiri, vaporoase, foarte pretențioase cand vine vorba de călcat. Si eu m-am confruntat cu problema de a nu mai purta o rochie pentru ca imi era frica pur si simplu sa nu o stric, călcând-o. Vara aceasta mergem si la câteva Nunți si rochiile delicate pe care le voi purta necesita o „reimprospatare”. Am si câteva maiouri cu paiete, camasi din material sintetic care se sifoneAza foarte usor, ce sa mai spun de camasile sotului? Rochitele cu broderii ale fetiței mele imi dau si ele bătăi de cap. Ce mai, un steamer ne-ar fi extrem de folositor!:)

  14. Mi-am tot cumparat bluzite si rochite din materiale fine si care au tot felul de „cute ” care se calca dificil pe masa de calcat (sau nu ma pricep eu) sau diverse „accesorii” cusute pe material (paiete, capse, broderii) – iar toate acestea, mai ales vara cand calcatul nu e pentru nimeni o placere, ma face sa renunt a le mai purta. Unele dintre ele le-am purtat o singura data, altele au inca eticheta pe ele din cauza ca s-au sifonat de cum le-am adus acasa. Poate cu un astfel de steamer as apuca si eu sa le mai port.

    1. Vara folosesc foarte multe camasi fara maneci si foarte multe rochitze, toate din materiale naturale, din care multe din in. De aceea, un asemenea device mi-ar fi foarte util, avand foarte mult de calcat pe perioada verii. M-ar bucura foarte mult 🙂

  15. Rochitele lungi sunt mereu greu de calcat. Cand imi e lumea mai draga… hop vad o cuta! Ar mai fi ia cusuta pe panza de in. Mai am doua ii pe panza topita, dar acelea merg purtate si sifonate, desi parca daca sunt calcate arata mai bine!

  16. Cel mai greu in de calcat in vacanta sunt rochitele din in dar si camasile sotului meu. De asemenea, si pantalonii lui din in.

  17. Totul este greu de calcat pentru ca urasc aceasta activitate.steamerul ar fi perfect pt mine pentru ca am haine care necesita o netezire usoara,le caut special?cel mai greu de calcat sunt rochiile cu pliuri,le evit cat pot.

  18. Rochitele cu paiete sau tot felul de accesorii aplicate. Si bluzele din matase imi dau mari batai de cap la calcat. Steamerul chiar pare solutia cea mai potrivita.

  19. Bunaaa!Recunosc nu stiam ce e un steamer,dar am trecut prin momente cand tare mi-as fi dorit sa am unul pt. hainutele mele din vascoza,panza topita,matase si chiar jerse .
    Multumim pentru recomandare!
    ps imi place nuanta parului tau

  20. Camasile de calitate , care au numai bumbac in compozitie sunt o problema la calcat .Stiu ca ai intrebat doar de haine de vara dar pot sa zic si de perdele ?

  21. Cel mai greu de călcat mi se pare ca sunt rochiile cu volane sau hainele din materiale lejere, usor sifonabile, precum inul. ?’

  22. Noh, cred că ar trebui să precizez faptul că mie nu îmi prea place să calc. Trebuie să aranjez masă, apoi la haine stau o gramadă până arată perfect şi să pun masa la locul ei. Vara cel mai greu mi e se par de călcat rochile cu volane şi pliuri şi cămăşile lejere. Iubesc volanele, dar aşa greu mi se pare sā le calc pentru a nu le strica.

  23. Stiu ca poate parea ciudat insa m-ar ajuta f. mult cand sunt plecat si trebuie sa am mereu camasile calcate bine. In bagaj oricat de bine ar fi ele calcate tot se sifoneaza iar o mica improspatare nu le-ar strica.
    In plus il vad ca e mic si nu ar fi prea greu de adaugat si el in bagaj.

  24. Toate hainele au nevoie de o reimprospatare dupa ce calatoresc. Mai ales cand stau inghesuite bine, pentru a incapea cat mai multe. De departe, camasile sotului sunt cele care imi dau batai de cap. Daca rochiile mele reusesc sa arate onorabil dupa ce le-am scos din valiza, camasile lui arata de parca nu au fost calcate niciodata si au stat vreo 3-4 ore umede si mototolite.

  25. La cat de calatoricioasa sunt, niciodata nu pot sa iau cu mine haine fancy pentru ca se fac mototol. Din proprie experienta, matasea e cea mai dificila. Ar fi tare util acest aparat.

  26. Rochitele vaporoase de vara, articolele din in, camasile sau pantalonii intr-adevar sunt greu de calcat. Urasc sa calc haine si dupa tot chinul de dinainte de calatorie, le impachetez frumos, am grija sa nu le botesc….ajung la destinatie pline de cute. Mi-ar fi de mare folos un steamer, chiar te-am vazut pomenind de el in multe articole si ma gandeam sa achizitionez unul. Poate il primesc de la tine, …eu sunt optimista!☺ Chiar si banalele tricouri imi fac probleme cand ajung in vacanta. Deci…succes mie!!!

  27. Camasile de vara, din materiale subtiri…acestea se sifoneaza cel mai tare cand sunt transportate in geamantan.

  28. Am o bluzița plisata pe care nu o mai pot purta pentru ca nu reușesc sa i refac pliurile cu ajutorul fierului de calcat- tot un Philips.

  29. Am niste bluze cu brizbrizuri care imi fac viata un „calvar” si o tunica …cam obraznica. de rochii nu mai povestesc…

  30. Topurile cu decoratiuni aplicate sunt aproape imposibil de calcat in stil clasic. Ma tem si pentru tricourile imprimate termic, dar cele mai mari batai de cap le am cu rochitele de vara si cu pantalonii lungi ceva mai casual, toate astea mai cu seama in calatorii.

  31. Buna Mirela,

    Multumesc frumos pentru premiu. 🙂 Am trimis toate datele pe e-mail. Revin cu feedback dupa 17 august cand ma intorc din vacanta.

    Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.