Pasiunea pentru mașini italiene: la Autoworld Bruxelles

Belgia Bruxelles

Autoworld Brussels (14)

Dacă vizitați Bruxelles-ul, nu uitați să faceți o vizită la Autoworld, mai ales dacă sunteți pasionați de mașini, dar nu numai. Anul acesta, până la data de 31.12 anul curent, adăpostește expoziția ”Italian Ccar passion” și nici că nu puteam nimeri mai bine. Am pierdut noțiunea timpului și cu greu am plecat de acolo, după al treilea anunț că se închide expoziția și că suntem rugați să părăsim incinta, după ce au dat și stingerea: la propriu au stins luminile și atunci cei care eram acolo ne-am mobilizat să plecăm. O ultimă privire și pe străzi.

Autoworld Brussels (26)

Expoziția, cu o tradiție de 30 de ani, adăpostește peste 250 de mașini, acoperind istoria automobilelor de la începuturile sale până în perioada actuală. O zonă este special dedicată mașinilor sport și de curse și sunt și anumite expoziții temporare.

Am văzut că între 11-24 aprilie va fi expoziția Vespa 70 de ani, mi-ar fi plăcut mult, puteți verifica programul de la autoworld pe site, în secțiunea dedicată, aici.

Cu ocazia expoziției mașinilor italiene, o mare parte din etaj este decorat în așa fel încât ai impresia că ești în Italia și colinzi pe străzi.

Autoworld Brussels (1)

Autoworld Brussels (2)

Autoworld Brussels (3)

Autoworld Brussels (8)

Autoworld Brussels (9)

Autoworld Brussels (10)

Autoworld Brussels (12)

Autoworld Brussels (6)

Autoworld Brussels (62)

Autoworld:

Parc du Cinquantenaire 11 Jubelpark
Prețuri vizitare:
Adulți: 10 euro
Grupuri: 7 euro
Copii 4 euro
Dacă cumpărați biletele online, reducerea este de 1 euro. Iar cu Brussels Card puteți intra de mai multe ori, gratuit.
Deschis și în zilele de luni.

Autoworld Brussels (4)

Program realizat cu sprijinul Biroului de Turism al Bruxelles-ului și Nikon România. 

0 thoughts on “Pasiunea pentru mașini italiene: la Autoworld Bruxelles

  1. Vizavi este si muzeul armelor. Nu trebue ratat mai ales ca nu exista taxa pentru vizitare. Din aceasta locatie se ajunge usor la Comisia Europeana sau Parlamentul European. Pentru vizitarea Parlamentului European este bine sa se intrebe cand vor mai fi grupuri de turisti pentru urmatoarea zi. Deobicei se viziteaza la ora 10:00 si la ora 16:00.

  2. Mai poti vizita Manneken Pis, Janeken Piss langa galeriile Saint Hubert iar daca te duci primavara in Aprilie poti vizita gradinile Royale. Nu trebuie sa ratezi gradina botanica din Bruxelles. este fascinanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *