The Makadi SPA Hotel, în apropiere de Hurghada, Egipt, este unul dintre cele mai fotogenice 25 de hoteluri din lume conform voturilor ”Tripadvisor Travellers Choice Awards”. Este de altfel singurul hotel din Egipt care intră pe această listă unde apar alte locuri de vis din Mexic, Costa Rica, Maldive, Vietnam, Abu Dhabi, Italia și alte destinații. Hotelul The Makadi SPA se laudă cu 180 de vederi panoramice asupra mării!

O oază de pace, relaxare și liniște, așa este descris The Makadi Spa: un complex uriaș, cel mai mare de la Marea Roșie. Are ca specific starea de bine ”Wellness-ul”, fiind un complex ”adult-only”.

A fost votat printre cele 25 cele mai fotogenice hoteluri din lume, de către comentatorii TripAdvisor.  Pe acest link le puteți vedea și pe celelalte!

Unde?

În mijlocul Golfului Makadi, pe malul Mării Roșii, între Hurghada și El Gouna: la 20 de minute de ambele. Este situat pe cel mai înalt punct din golful Makadi, la 70 de metri deasupra nivelului mării, astfel încât oferă priveliști panoramice de poveste: peste 180, cum se laudă resortul.

Este la 30 de minute de aeroportul din Hurghada.

Ce are special?

Arhitectura hotelului este o combinație de stil britanic și arab. Da, o struțo-cămilă ați putea spune, însă rezultatul este uimitor. Sunt multe stiluri care se îmbină perfect, dacă arhitecții știu ce fac: am văzut asta de-a lungul istoriei, cu multe clădiri intrate azi în patrimoniul UNESCO. Acest hotel cel mai probabil nu va ajunge la această performanță, însă este frumos.

Cazare The Makadi SPA Hotel

Sunt 282 de camere mari, spațioase, unele dotate cu piscina proprie, sunt și apartamente, ba chiar și vile.

Facilități The Makadi SPA Hotel

Baruri, restaurante. piscine, sală de fitness, masaj, biliard, club, sporturi de tot felul, magazine de suveniruri și desigur plajă privată cu șezlonguri și umbrele.

Plaja are nisip fin dar și un ponton, pentru că în apropierea malului este un recif cu corali – complexul este perfect pentru snorkelling.

Câteva imagini fantastice de la acest complex, în rest v-am dat ideea, dacă vi se potrivește voi hotărâți

Verdictul meu: The Makadi SPA Hotel este ideal pentru luna de miere și pentru escapade romantice

View this post on Instagram

A post shared by Samantha Airways TravelSeekers (@samantha.airways)

 

View this post on Instagram

A post shared by Makadi Beach Resort Makadi Spa (@makadi_dk)

View this post on Instagram

A post shared by Makadi Beach Resort Makadi Spa (@makadi_dk)

View this post on Instagram

A post shared by Ксюша Денисенко (@oksigen_ks)