Vă place să realizați fotografii? Dacă da, Nikoniștii au un concurs pentru voi

Nikon

Premiul cel mare este noul aparat foto Nikon D500, acest premiu fiind acordat prin jurizare realizată de Redacția Nikoniști. Sunt și premii pentru cele mai votate fotografii, iar pentru a participa trebuie să încărcați cea mai bună fotografie din 2015, indiferent de tema acesteia.

Condiții de participare:

Vă faceți cont pe nikonisti.ro
Înscrieți în galerie cea mai buna fotografie realizată pe parcursul anului 2015, indiferent de temă.
Se pot înscrie numai fotografii realizate u aparate foto, indiferent de marcă, nu cu telefoane mobile sau tablete, iar fotografiile trebuie să vă aparțină. Fotografia înscrisă trebuie să conțină și datele exif

Perioada de înscriere:
15 ianuarie – 15 aprilie 2016

Premii acordate:

Premiul cel mare: aparat foto Nikon D500, va fi acordat prin jurizare de catre Redactia Nikonisti
Premiul publicului: Cele mai votate 3 imagini vor primi trolere SUNT CALATOR
Calendar Nikon 2016: Cele mai votate 100 fotografii de catre public pana pe 15 februarie inclusiv vor primi cate un Calendar Nikon 2016.

Vă puteți înscrie și consulta regulamentul concursului aici – concurs expirat.

Mult succes vă doresc, știți cum se spune, dacă nu participi nu câștigi, nu se știe unde este șansa fiecăruia. Eu aș fi participat, dar normal că nu mă mai calific, având în vedere că voi avea unele proiecte susținute de Nikon – vestea bună este că voi putea testa diferite aparate și poate îmi voi îmbunătăți cunoștințele și tehnica.

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

0 comentarii la „Vă place să realizați fotografii? Dacă da, Nikoniștii au un concurs pentru voi”

    1. Exchangeable image file format – datele si setarile folosite in momentul realizarii unei fotografii, se pot verifica de tipul expunere, etc

Lasă un răspuns