Îmbarcare cu telefonul la Ryanair, cu noua aplicație lansată, bilete Londra și Bruxelles de la 19,99 Euro/segment

ryanair Sfaturi de călătorie

Asta da este o veste bună, toți cei care au avut de-a face cu strictețea Ryanair în ceea ce privește îmbarcarea știu despre ce este vorba.Mai pe scurt: dacă nu faceți check-in online și nu veniți cu tichetul de îmbarcare printat, ”amenda” este usturătoare. Am auzit de oameni care au plătit 50 Euro/bilet în nu mai țin minte care aeroport.
Dar acum s-au simplificat lucrurile și aici. Se vede treaba că Ryanair încearcă să devină cât mai competitiv.


Aplicația este destinată numai cetățenilor din Zona Economică Europeană și UE este gratuită și se poate descărca  de către utilizatorii Iphone sau pentru Android.
Nu toate aeroporturile permit îmbarcarea cu tichetele electronice, așa că metoda clasică ”pe hârtie” se va folosi în continuare exclusiv pe următoarele:
Rome Ciampino, Agadir, Essaouira, Fez, Nador, Oujda, Marrakesh, Rabat, Tangier, Zaragoza, Alghero, Kefalonia, Volos.

După ce ați făcut check-in, tichetul de îmbarcare va fi salvat în telefon. Să nu uitați să aveți telefonul încărcat, va trebui să arătați biletul de mai multe ori.

Cam așa va arăta tichetul de îmbarcare pe telefon:

mobile-app-example-v2

Că există o aplicație este vestea bună. Vestea proastă este că aceasta nu merge ca unsă, cel puțin nu pentru toți utilizatorii, dar asta nu înseamnă că nu o voi încerca la următoarea rezervare. Precum am scris în articolul A zbura sau a nu zbura cu Ryanair, sunt plusuri și minusuri în a folosi serviciile acestei companii, dar pe ansamblu am fost foarte mulțumită de raportul calitat/preț.

Dar aplicația promite să ușureze și procesul de rezervare a unui bilet, așa că puteți încerca să prindeți unul dintre tarifele de 19,99 Euro/segment cu care se laudă acum compania chiar din aplicație. Dacă nu aveți aplicația (ÎNCĂ) puteți rezerva de pe websiteul Ryanair.

ry

Călătorii plăcute!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *