Mai mult spațiu în noile avioane Boeing 737-800 la Ryanair

ryanair

noi avioane

Mai mult spațiu personal în noile avioane Boeing 737-800, care vor fi livrate începând cu luna aceasta. Oare când voi avea norocul să prind noul avion? Am câteva zboruri programate anul acesta și mă gândesc să mai adaug câteva, adică să fac escală în una dintre destinațiile din București și de acolo mai departe spre Santorini, sau Ibiza, sau … posibilități sunt multe.

Spațiu mai mult pentru picioare, pentru bagaje, mai mult spațiu deasupra capului, ce mai, altă viață. Vor fi și noi uniforme, plus un nou meniu la bord. Și desigur precum vedeți, alt branding, mai elegant, bleumarin, cu doar o atingere de galben.

Și mă bucur că s-a implementat deja noul jingle on-time, toți pasagerii Ryanair știu despre ce vorbesc, acel sunet triumfal de la aterizare. Am postat pe pagina ExTraViTa de FaceBook aici filmarea de la aterizarea din Bologna, este o mare diferență față de cel vechi.

Toate schimbările sunt parte din programul Ryanair Always Getting Better, despre care am scris aici, alături de informații actuale despre procedura de check=in, bagaje, boarding, etc.

0 thoughts on “Mai mult spațiu în noile avioane Boeing 737-800 la Ryanair

  1. Chiar, am o intrebare, ca tu ai zburat mai mult cu ei: check-in-ul online il poti face si de pe aplicatia de pe telefon, sau trebuie musai sa il printez?

    1. A, nu, daca ai in aplicatie este suficient QR code – am vazut la boarding oameni cu telefonul 😀 dar eu nu stiu nu pot sa merg fara hartie am un sentiment de nesiguranta nu inteleg de ce nu este vorba despre Ryanair ci in general. Pana nu am eu patalamaua la mana…

    2. Super, multumesc! O sa incerc cu QR code, dar o sa am si patalamaua la mana – just in case! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.