ryanair buzz

Din toamnă, Ryanair Sun va deveni Buzz

Noutăți ryanair

Ryanair Sun a anunțat că din toamna 2019 își va schimba denumirea în Buzz și va opera cu certificat de operator aerian polonez. Ryanair Sun este o companie care operează zboruri charter pentru agenții din Polonia, fiind una dintre cele patru companii care formează Ryanair Holdings Group. Acestea sunt: Ryanair DAC, Laudamotion, Ryanair UK și din toamnă Buzz.

Ryanair Sun a obținut certificatul de operator aerian din Polonia la începutul anului 2018, iar în momentul de față are 17 aeronave. Din vara anului 2019 flota va crește la 25 de aeronave. Compania va opera atât zboruri charter cât și zborurile programate pentru Ryanair.

Tot în toamna acestui an va fi lansată și pagina de web Buzz, unde clienții polonezi vor putea să-și rezerve toate zborurile Ryanair, incluzând și zborurile operate de Buzz. 

Este o veste bună pentru polonezi, așteptăm să vedem când va fi lansat websiteul ce facilități vor fi pentru noi. În momentul de față nu există zboruri România Polonia cu Ryanair, dar ,ă aștept ca într-un viitor nu prea îndepărtat să se lanseze măcar o rută. În momentul de față este tentantă o rută București-Viena, Berlin-București, cu deplasări cu autocarul între destinații, pentru a vedea mai multe orașe europene: Bratislava, Brno, Praga, Cracovia, Dresda, Punt terminus Berlin. Și altele între, depinde cât timp aveți. În două săptămâni însă cred că se pot vedea multe orașe splendide, într-un circuit foarte relaxant.

În Varșovia, Juliusz Komorek, președinte al consiliului de supraveghere Buzz, a declarat:

“Suntem încântați să lansăm Buzz și să vedem noile noastre aeronave operând în Polonia din această toamnă. Pe parcursul ultimilor 15 ani Ryanair a crescut pentru a deveni cea mai mare companie aeriană din Polonia, muțumită asocierii imbatabile de tarife reduse, cel mai bun serviciu clienți și cea mai mare rețea de rute. Acum ne așteptăm ca Buzz să devină  compania aeriană Nr. 1 din Polonia.”

Michał Kaczmarzyk, CEO Ryanair Sun, a arătat:

“Ca urmare a unui an reușit de creștere pentru Ryanair Sun, suntem încântați că aeronavele noastre vor avea un nou și unic brand odată cu lansarea Buzz. Obiectivul nostru este să oferim servicii la cel mai înalt nivel clienților și operatorilor de turism. În această vară, Buzz va continua să opereze zboruri programate și charter cu o flotă de 25 de aeronave.”

ryanair sun signal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.