Kerala Backwaters: 5 experiențe de neuitat #travelvlog

India Kerala Kerala Blog Express 3

Kerala Backwaters este unul dintre cele mai spectaculoase meleaguri văzute de mine până acum. Și nu numai datorită frumuseții peisajului, dar și datorită faptului că orice călătorie acolo te transportă într-un alt univers, unde se aude cântecul păsărilor, foșnetul lotcilor care alunecă pe ape, motoarele căsuțelor plutitoare și exclamațiile de bucurie ale turiștilor uimiți de atâta frumusețe.

M-am codit un pic înainte de a face acest videoclip, pentru că nu sunt mulțumită de calitatea imaginilor, de ce fotografii am făcut și așa mai departe, dar mie îmi plac imaginile așa cum sunt, îmi amintesc de momente dragi pe care doresc să le împărtășesc.

Adică nici nu mă gândeam că vâslind prin canalele înguste într-o canoe mică și filmând așa cum puteam, o să mă întâlnesc cu localnici care să mă întrebe despre Bram Stocker, despre creatura diabolică creată de imaginația lui și să descrie cu exactitate vecinii noștri (Bulgaria, Ungaria…).  Și alte lucruri încântătoare.

Așa că dacă doriți să intrați în atmosfera din Delta Keralei, așa cum mi-o amintesc, vă invit să urmăriți video vlogul de mai jos: Kerala, 5 experiențe pentru o viață.

Imaginile, video și fotografii sunt realizate cu un Nikon 1 AW 1, un aparat foto subacvatic și antișoc de la Nikoniști.

Noi videouri

Iar dacă vă înscrieți la canalul meu de YouTube, o să primiți alerte despre noile clipuri.

Cum vă spuneam într-un articol precedent, am descoperit că îmi place mult să lucrez la videouri și cum am atât de mult material îl voi folosi, dar pe lângă vlogurile de călătorie, vor fi diferite clipuri lifestyle.

Călătorii frumoase!

xoxo

Mire

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *