30% reducere Ryanair pentru 250 000 de bilete octombrie/noiembrie

ryanair

Ryanair a anunțat azi că pune la dispoziția călătorilor 250 000 de bilete de avion în toată rețeaua de rute europene, pentru călătorii în perioada Octombrie-Noiembrie 2016. Biletele pot fi achiziționate – reducerile fiind încărcate în sistem – până la miezul nopții marți, 26 iulie a.c.

Ne-am obișnuit cu prețuri foarte avantajoase pentru călătoriile în Italia, dar acum avem și alte destinații foarte ofertante: Londra, Dublin, Madrid, Bruxelles. Din București dar și din Timișoara. Și să nu uităm că putem face combinații, să ajungem în destinații de vis precum Insulele Azore (din Londra Stanton – Ponta Delgada, Sao Miguel, sau insule grecești precum Santorini, Creta

Biletele de avion standard includ toate taxele și două bagaje de mână gratuite: un bagaj de mână de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de mână de până la 35 x 20 x 20 cm.

Biletele pot fi achiziționate direct de pe siteul companiei, aici. 

reduceri ryanair1

reduceri ryanair2

reduceri ryanair3

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Nu a existat un moment mai potrivit în care să vă rezervați o vacanță economică. Am redus tarifele cu 30% pentru peste 250,000 de locuri de pe întreaga noastră rețea de rute din Europa, pentru călătorii în Octombrie și Noiembrie. Această ofertă extraordinară este valabilă până Marți (26 Iulie), așa că invităm cienții să profite pentru a-și rezerva o escapada la preț redus.”

Mai multe despre ryanair puteți citi aici. 

2 thoughts on “30% reducere Ryanair pentru 250 000 de bilete octombrie/noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *