Blocat pe Domul din Milano o noapte întreagă ce noroc!

Milano

Ooooof, de ce nu mi s-a întâmplat mie asta? În schimb singura dată când m-am blocat într-o toaletă a fost în cea a profesorilor chiar înainte de proba orală de licență: Am trecut printr-o frică că voi pierde licența*!

Poliția Italiană a anunțat că un turist american de 23 de ani din Illianois a petrecut o noapte pe acoperișul Domului din Milano, după ce a fost încuiat acolo de căte securitate.

Turistul ( hi, hi, mă gândesc la Johnny Depp în vremurile lui bune cu Anglina la Veneția) era în baie când securitatea a făcut ultima verificare.

Săracul când a ieșit de la toaletă a descoperit că era încuiat. În DOMUL DIN MILANO. Lucky bastard!

A hotărât să nu creeze haos dând alarma și a stat cuminte până de dimineață.  S-a predat autorităților dimineața, după ce a stat toată noaptea pe terasa Domului. Nu a fost pus sub acuzare și autoritățile au refuzat să îi dezvălie identitatea.

Am stat pe Dom un pic, alături de mulți alți turiști. Să stau o noapte acolo, este ceva de neimaginat. Mai ales vara, când este cald și frumos. Cred că dacă era vreo furtună americanul alerta autoritățile.

Pe acoperisul Domului din Milano, locul exilului
Pe acoperisul Domului din Milano, locul exilului

Dar a fost frumos. A fost magic, cred. Mă bucur pentru el, a fost norocul lui și mă bucur că i s-a întâmplat unui om cu suflet sensibil și nu genului de american care să facă și stricăciuni (au fost mulți în ultimul timp prin Italia care au tot făcut fapte pe la diferite obiective turistice).

Pentru că sunt sigură că de fapt turistul a tăcut mâlc pentru că i s-a părut un noroc fantastic să stea o noapte pe Domul din Milano. Chiar mă bucur pentru el. Și visez la cum aș putea avea și eu un astfel de noroc.

 

0 thoughts on “Blocat pe Domul din Milano o noapte întreagă ce noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *