Bette Nash, 80 de ani este stewardesa de 60 de ani

Diverse Motivație

Și nu are nici un gând de a se pensiona. Peste 6 decenii petrecute la înălțime. Bette Nash este unul dintre acei oameni deosebiți, care mă inspiră și la care privesc atunci când caut inspirație și motivație. Și despre care doresc să vă povestesc și voua.

De ce? Pentru că hei, fiecare avem drumul nostru și o să repet acest lucru cât de des voi avea ocazia. Nu contează vârsta, nu contează stereotipurile. Oamenii cu adevărat împliniți și fericiți sunt cei care își îmbrățișează pasiunile și au curajul de a face acele lucruri care le plac.

Bette Nash, 80 de ani este stewardesa de 60 de ani

Bette Nash este unul dintre acești oameni curajoși. Vă imaginați cam câte priviri surprinse, câte întrebări, rostite sau nu, câte judecăți și alte obstacole a întâmpinat în cei 59 de ani de când are această carieră?

Cine a spus că vârsta nu este decât un număr? Bine a spus

Nu contează de fapt câți ani ai ci cum te simți, ce faci, care este calitatea vieții tale. Cum te raportezi la lume. Cât de onest ești cu tine și cu lucrurile care îți fac plăcere. Avem aptitudini diferite și multora dintre noi chiar le face plăcere să interacționeze, să aibă grijă de alții. Orice altceva am face, nu ne poate da aceeași satisfacție ca cea care vine atunci când facem ceea ce ne place cu adevărat.

bette-nash-amazing-3
Bette Nash și-a început cariera pe data de 4 noiembrie 1957

Aproape 60 de ani petrecuți la aceeași companie aeriană: American Airlines

Cea mai experimentată stewardesă din lume nu are niciun plan să își agațe uniforma în cui. Deocamdată.

A văzut vremurile de aur ale aviației, atunci când zborul era o experiență exclusivistă, iar toată experiența asociată cu mult mai ”glamour” decât este în zilele noastre. Îi place să trateze pasagerii cu atenție și așa cum spune ”este un clișeu, dar adevărul este că îmi place să întâlnesc oameni”.

Acum Bette lucrează pe ruta zilnică dintre Washington National și Boston Logan și sunt mulți pasageri pe care îi întâmpină cu o îmbrățișare, deoarece au devenit vechi prieteni. A declarat: ” îmi plac toți clienții noștri fideli și îmi place să cunosc noi pasageri”

Când a început, a fost atrasă de strălucirea locului de muncă și de romantismul cerului. A declarat: ”am fost cucerită de bucuria călătoriei și de oportunitatea de a cunoaște oameni”

Când  a incept să lucreze, zborul era un lux absolut, aproape la fel ca vacanța în sine. În acele vremuri, însoțitoarele de zbor serveau masa purtând mănuși albe, iar oamenii erau lăsați să fumeze înăuntru. Deși industria s-a schimbat complet – ca faptul că a trebuit să treacă de la hârtii la a face totul digital – în continuare iubește ceea ce face: ” Am luat mereu fiecare zi pe rând și tot așa fac și acum”.

Această strategie este cheia succesului, de altfel, în orice. Chiar și în viață. Fiecare zi este o binecuvântare și viața noastră se desfășoară acum, aici.

Cu un fiu cu nevoi speciale și cu dragostea pentru călătorii și pentru a cunoaște alți oameni, Dna Nash se simte binecuvântată că poate să continue să lucreze. ”Aceste binecuvântări includ starea mea bună de sănătate. Am avut o carieră minunată care mi-a permis flexibilitate să am un echilibru și în viața personală. Serviciul mi-a permis să am de asemenea grijă de el (fiul ei)” a mai declarat aceasta pentru Daily Mail. 

”De ce să nu continui să lucrez? Este încă amuzant. Dorescă ca cel puțin să ajung să îmi sărbătoresc Jubileul de Diamant (60 de ani), precum Regina Elisabeta” – așa să fie!

Sursa: The Boston Globe, preluat de Daily Mail, CNN etc. (ExTraViTa) J

0 thoughts on “Bette Nash, 80 de ani este stewardesa de 60 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.