Uniformele însoțitoarelor de zbor pe o perioadă de 100 de ani

Uncategorized

Conde Nast Traveler a realizat un video cu stilul uniformelor însoțitoarelor de zbor, pe o perioadă de 100 de ani. De la eleganța ținutelor din anii 30 la uniformele viitorului, clipul realizat de Conde Nast Traveler este dinamic, interesant și mai ales reflectă trendurile și aspirațiile călătorilor în fiecare perioadă.

În anii 30, când zborurile nu le erau accesibile decât celor foarte bogați, ținutele elegante și coafurile reflectau aspirațiile celor care călătoreau, în antiteză cu depresiunea economică de la sol. În anii 40, uniformele erau mai formale, iar însoțitoarele de zbor purtau un machiaj purtat și de stelele de la Holywood. Iar anii 50 sunt marcați de însoțitoarele perfecte de la Pan Am.

Pe măsură ce zborurile au devenit mai accesibile și mai comune, uniformele au fost mai relaxate, deseori cu culori îndrăznețe, machiaj haios, cizme înalte și fuste mini în atmosfera tipică a anilor 60. Anii 70 și 80 au urmat trendurile vremii, iar anii 90, când au apărut liniile aeriene low-cost, au fost marcați de apariția uniformelor cu sacouri largi, culori sobre și machiaj impecabil.

Uniformele însoțitoarelor de zbor in anii 60
Uniformele însoțitoarelor de zbor in anii 60: exuberate

În zilele noastre, fiecare linie aeriană angajează designeri de top pentru a realiza uniforme care să reflecte valorile și aspirațiile fiecărui brand. O campanie care mi-a rămas în mint a fost cea de schimbare a uniformelor personalului Etihad Airlines, cu show-uri, ședințe foto și multe informații despre standardul în orice mic detaliu. Noul ruj emblematic, purpuriu m-a cucerit. Uitați în clipul de mai jos și restul uniformelor, inclusiv ale însoțitoarelor de zbor din viitor. Așa să fie?

Sursa: Daily Mail

Ce părere aveți de video?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.